Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שדחיתי המון זמן את השדרוג של ה-Android, נשברתי אתמול. עדכנתי מ-4.2.2 ל-4.4.2.

ידעתי שזה ישבש לי את אפליקצית הניווט (Igo) שמותקנת על ה-SDcard, אבל החלטתי להתמודד.

אחרי השדרוג התקנתי את האפלוקציה בזכרון הפנימי במטרה לשחק קצת עם ההגדרות ולאכסן רק את המפות על כרטיס הזכרון, כדי לחסוך שטח איכסון על המכשיר עצמו.

כדי לעשות את זה, אני צריך לגשת למחיצה בה הותקנה האפליקציה, אבל אני לא מצליח לזהות את המיקום.

יש מחיצה שנקראת Android ובתוכה יש מחיצה שנקראת Data. תחתיה מצאתי כמה וכמה מחיצות (מתחילות ב-com), שמאכסנות אפליקציות שהותקנו, אבל לא את זו של ה-Igo.

מישהו יכול לזרוק טיפ איך ניתן לדעת מאיפה מורצת אפליקציה ספציפית?

כשאתגבר על זה, אכתוב מדריך בנושא "איך להריץ Igo מהזכרון הפנימי, ושאר התכנים על הכרטיס".

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

אתה מחפש את קובץ ה-APK עצמו או את המידע שהתוכנה שומרת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני יודע היכן ה-apk, אני התקנתי אותו.

אני מחפש מהיכן האפליקציה מופעלת, מאיזו מחיצה. מחקתי את הקבצים שבמחיצה שממנה התקנתי, ועדיין התוכנה עובדת.

פורסם

אני מחפש מהיכן האפליקציה מופעלת, מאיזו מחיצה. מחקתי את הקבצים שבמחיצה שממנה התקנתי, ועדיין התוכנה עובדת.

קודם כל אתה צריך הרשאות של ROOT כדי לראות את הקבצים של המערכת.

ההתקנה של IGO נמצאת תחת

/dev/data/data/com.nng.igoprimoisr.javaclient

יכול להיות שאצלך במקום igoprimoisr יהיה כתוב משהו קצת שונה בהתאם לגרסה.

פורסם

dev זה שם של מחיצה או הכוונה לזכרון המכשיר? אין לי מחיצה כזו ברמה העליונה.

למה לראות התקנות אחרות אין צורך בהרשאות root? איך מקבלים הרשאות root, ע"י משהו שיכול לבטל את האחריות?

פורסם

כי כשאתה "מתקין" אפליקציה המערכת בעצם מעתיקה אותה לזיכרון שבו נמצאים כל ה-APKים.

ושם הוא יושב מאותו רגע ומשם הוא מופעל תמיד.

אאל"ט זה משתנה ממכשיר למכשיר אבל זה קצת Fuzzy, התעסקתי בזה לפני כמה שנים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

/dev זה איזור ממופה בזיכרון שלתוכו מותקנות האפליקציות והקבצים הקשורים אליהם. לאיזור הזה אתה לא יכול להכנס ואפילו לראות אותו אם אין לך הרשאות ROOT. רוב מנהלי הקבצים כלל לא יאפשרו לך גישה עם ROOT או בלעדיו, ולא סתם, אתה יכול לעשות נזק למערכת ההפעלה אם תעשה שם שטויות.

תנסה להוריד את האפליקציה Root Explorer היא מאפשרת גישה לשם אם יש לך הרשאת ROOT כמובן.

פורסם

לגשת למקום שבו מותקנים ה-APKים ניתן רק עם הרשאת ROOT כפי שציין מרטין לפניי.

אאל"ט ROOT מסיר אחריות מהמכשיר, אך במכשירים מסוימים ניתן לצרוב מחדש ROM מקורי ולא יוכלו לדעת לעולם. אבל זה קצת רחוק ממני אני לא מכיר את ענייני ה-ROOT כ"כ.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמוך, בעבר התוכנה והמפות ישבו אצלי על הכרטיס. בזבזתי איזה שעתיים בלנסות לגרום לזה לעבוד עם ה4.4.2 ולא הצלחתי. בסוף נשברתי והתקנתי בזיכרון הפנימי. הבעיה אגב לא ייחודית לiGO ויש יותר מדי תוכנות שלא מאפשרות לעבוד מכרטיס הזיכרון החיצוני. פתאום הזיכרון של ה16GB נהיה לחוץ וכל הזמן צריך למחוק דברים.

אני שם את המפות של הארץ שאני נוסע אליה לפני הנסיעה ומוחק מיד אחרי.

לשאלתך, הiGO נמצא במחיצת /storage/emulated/0/iGO.

אם תצליח לגרום לו לזהות מפות על כרטיס הזיכרון אשמח לדעת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לשאלתך, הiGO נמצא במחיצת /storage/emulated/0/iGO.

אם תצליח לגרום לו לזהות מפות על כרטיס הזיכרון אשמח לדעת.

אצלי אין מחיצה כזו או מחיצה בעלת שם דומה, אחרת לא הייתי צריך לפתוח את השרשור. כנראה שאליה העתקת את קובצי התוכנה ומשם התקנת את קובץ ה-apk.

כדי שאוכל לעזור לך, צריך לברר ולבדוק מספר דברים:

- באיזו גירסה מדובר (n.n.nn.nnnnnn), שהורדת מהפורום, או מחנות האפליקציות?

- תמחק את מפת ישראל מהמחיצה הזו, ותפעיל את האפליקציה. האם המפה מזוהה ע"י התוכנה? אם כן, מעולה. אם לא, כנראה שהיא "שואבת" אותה ממקום אחר.

- האם במחיצת הבסיס (iGO) יש קובץ בשם sys.txt?

תחזור עם תשובות ונראה איך מתקדמים.

• תוכן חדש...