Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה מידי פעם בזמן האחרון, כאשר אני מניע ומתחיל נסיעה בפעם הראשונה יש הרגשה כאילו מישהו לוחץ על הברקס או האמברקס מורם ואז אני נותן עוד גז ומרים יותר קלאץ' והרכב נוסע וכאילו זה משתחרר ויש מן רעש של מכה כזאת קטנה,

הרכב הוא פיקנטו, מישהו נתקל בזה ?

כבר התעייפתי מכל ההפתעות שצצות לי ברכב חדש, לפני כן התגלה צינורית דלק שדולפת.

תודה

פורסם

לי זה נשמע תקין.

לאחר חנייה (ובמיוחד בסביבה לחה) נוצרת על צלחות הבלימה שכבת חלודה אשר מוסרת מעצמה לאחר נסיעה של כמה מטרים. בזמן הזה יש תחושה שלרכב קשה יותר להתקדם בתוספת רעשי חיכוך. אם לאחר נסיעה של כמה מטרים או כמה בלימות הרכב חוזר להתנהג רגיל כנראה שהכל תקין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תופעה ידועה בתקופת החורף, נסה בסיום כל נסיעה להרים פחות את הבלם יד ממה שאתה רגיל ותראה שהתופעה נחלשת או נעלמת, עניין של חלודה בעקבות הגשמים והלחות באויר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תופעה מוכרת בשימוש חלקי בלמים חליפים או לא איכותיים במחיוחד המכילים הרבה ברזל ברפידה ואז קורה מה שהסבירו כאן שקורה.

פורסם

תתעלם מהערתו של דנידין לגבי איכות החלקים, גם עם ברקסים מקוריים זה קורה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן איתמר צודק ב-100 אחוז.

רפידות ודיסקים מקורים אשר מגיעים עם רכב חדש הם תמיד באיכות טובה ++ מכיוון שהם חייבים לעמוד בתקנים בינלאומים אשר ייצרן הרכב חייב לעמוד בהם.

איזה כייף לי :)

פורסם

כול דבר שלא מתאים לטיעונים הלא מבוססים שלך נראה לא נכון או מגוחך אין דבר כזה...בסדר אני מסוגל לחיות עם זה.

מוצר שעומד בתקנים בינלאומים בתחום הרכב הוא מספיק איכותיי בשבילי ובשביל רוב בעלי המקצוע שאני מכיר מתחום הרכב.

בדיוק כמו שאני יודע ששמן מנוע או נוזל בלמים אשר עומד במפרטי DOT או API נבדק ועמד בדרישות המינימום של התקנים הוא מספיק טוב ואיכותיי לרכב שלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני בניגוד אליך חי את התקלות האלו יום יום ויש עובדות ובלמים מקורים של רנו וניסאן למשל, רכבים שאני מטפל בהם ונוהג בהם באופן אישי ושיש בהם בלמים מקוריים זה לא קורה.

אצל יצרנים אחרים אני מכיר שזה כן קורה (למשל אני יודע שזה קרה חופשי בדייהו למשל עם בלמים מקוריים) משמע שהם משתמשים בחלקים אולי יותר נחותים למרות שעומדים בתקנים כאלו ואחרים.

מעניין לדעת איזה רכב יש לזה שהתלונן על זה בשרשור מר MEGA.

• תוכן חדש...