Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מתייעץ לגבי שני רכבים.

טויוטה קורולה 2007 צורה ישנה תיבת הילוכים אוטומטית עם 130,000 ק"מ

יד ראשונה מרופא מטופלת ושמורה במחיר של 37,000 שקל.

מול:השקעה של 5,000-10,000 שקל יותר לקניית יונדאי.

יונדאי i20 2009 אוטומטית קילומטארז סביב 100,000 ק"מ,במחיר של 45,000 שקל

יד 1 מפרטי או יד 2 מפרטי משתנה ממודעה למודעה.

רציתי לדעת האם המנוע של ה1400 סמ"ק מספיק חזק לרכב או לבדוק לגבי המנוע 1600 סמ"ק,והאם יש הבדל משמעותי ברמות גימור של הרכב.

חשוב לי בעיקר בטיחות רכב,דלק ואמינות,חלפים זולים וכמה שפחות יושבת עם המוסכניק על קפה.

אשמח לתשובה.

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש: לגבי אמינות: קורולה בשנתונים 2005-7 אחד הרכבים האמינים ביותר שטויוטה ייצרו וטויוטה זה טויוטה (מספר 1).

מצד שני יונדאי i20 מוצלחת מאוד, שוב אבל אם תסתכל אחורה מה קורה ליונדאי אחרי כמה שנים עקב בלאי טבעי מצטבר לעומת טויוטה אחרי כמה שנים עם בלאי זהה, הייתרון פה הוא ברור, אני הייתי הולך לכיוון הקורולה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

2 רכבים שונים שלא מתיימרים בכלל להתחרות אחד בשני. הקורולה משפחתית וה I20 סופר מיני. השאלה היא מה הצרכים שלך?.

לי יש I20 שנת 2009 שגמעה 140000 ק"מ ונוסעת יפה מאוד מעל 120 ק"מ ביום. בינתיים מגיעה למוסך מטיפול לטיפול, היה קצר קטן שתוקן בעלות של 120 ש"ח (נבע כניראה מהתקנה חאפרית פה בישראל).

פורסם
לפי דעתי האישית בלבד מבלי לפגוע באיש: לגבי אמינות: קורולה בשנתונים 2005-7 אחד הרכבים האמינים ביותר שטויוטה ייצרו וטויוטה זה טויוטה (מספר 1).

מצד שני יונדאי i20 מוצלחת מאוד, שוב אבל אם תסתכל אחורה מה קורה ליונדאי אחרי כמה שנים עקב בלאי טבעי מצטבר לעומת טויוטה אחרי כמה שנים עם בלאי זהה, הייתרון פה הוא ברור, אני הייתי הולך לכיוון הקורולה.[/quote

לגבי הטויוטה הדגם הוא GLI,

אני מעדיף רכב לכמה שיותר שנים.

השאלה שלי מבחינת המנוע של הטויוטה,כמה ק"מ אפשר לעשות עד להחלפת מנוע או ראש מנוע.

איך מבחינת הבטיחות של הרכב?כריות אוויר וכו'

עלות טיפולים וכל כמה ק"מ צריך טיפול.

איך מבחינת צריכת דלק?

פורסם

כמה ק"מ- פנה למגדת עתידות/קוראת בקפה. וברצינות- תלוי איך טיפלו ברכב ואיך אתה תטפל ברכב!. בדוק היסטוריית טיפולים של הבעלים הקודמים.

גם יפאנית, אם לא טופלה כראוי- תבקר הרבה במוסך.

פורסם

מבחינת מחיר לקורולה זה מחיר טוב או שאפשר למצוא אותם נתונים במחיר יותר זול?

השאלה האם לרדת בין שנתיים לשלוש שנים ולקנות טויוטה קורולה.

פורסם

הקורולה מדגמי 2006-2007 היא אכן המוצלחת ביותר מהדור ההוא של הקורולה. רכב כזה שטופל ונשמר ביד אוהבת יגמע מאות אלפי קילומטרים בלי בעיות רציניות, מתי המנוע ימות זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותך.

אבל

כמו כל טויוטה, תמיד מרחפת שאלת התמורה לכסף. יונדאי לדעתי אמינה וסחירה לא פחות מטויוטה, בטח דגמי משפחת ה i שהציגו קפיצה משמעותית באיכות הרכבים. ה i20 והקורולה אינן ברות השוואה, זו סופר מיני וזו משפחתית. ה i20 לדעתי מוצלחת פחות מהקורולה ועצם זה שצריך להוסיף עוד כסף הופך אותה לממש לא כדאית בעיני. אם זו ההתלבטות היחידה והקורולה באמת טובה כמו הנתונים היבשים שלה זו לדעתי קנייה טובה, אם אופציות אחרות באות בחשבון הייתי מוותר על הקורולה וה i20 ופוזל לכיוון רכבים נוספים באותו טווח המחיר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לקורולה 2007 צורה ישנה יש 4 כוכבי בטיחות, לצורה החדשה יותר יש 5 (חשוב לבדוק כמה כריות אויר יש לאותו הדגם).

ליונדאי יש 5 כוכבי בטיחות, צריכת דלק סבירה (אצלי 70% נסיעה בין עירונית, מנוע 1.4 אוטומט מגיע ל 1:15) מחיר החלפים מאוד זול,

מאובזר מאוד! לי יש את גרסת הבסיס ויש 6 כריות אויר, ESP, מראות חשמליות מתקפלות, מחשב דרך, שליטה על מערכת השמע מההגה, חיבור AUX...

השאלה היא למה אתה משווה בין 2 מכוניות שונות? אתה צריך משפחתית או סופר מיני, זו השאלה.

כל עוד לא תפרט את הצרכים שלך- אי אפשר יהיה לתת לך תשובה הגונה ומדוייקת.

רכב שמתיישן זה רכב מתיישן- אין מה לעשות. הבולמים מתיישנים, הגומיות, הכל מתיישן (אם טווח ק"מ של המנוע חשוב לך, ניראה אותך מחליף סלילי הצתה, חיישנים ובולמים ותראה שתגיע כמעט לעלות של שיפוץ מנוע/גיר).

עלות אחזקה של רכב משפחתי בדרך כלל תהיה גבוהה משל סופר מיני אבל אתה חייב להחליט איזו קטגוריה מתאימה לך.

פורסם

רציתי לברר עוד עניין לגבי היונדאי,ראיתי מודעה.

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]יצרן:[/TD]

[TD]יונדאי[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 75]דגם:[/TD]

[TD]יונדאי i20[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 75]תת דגם:[/TD]

[TD]Premium אוט' 1.4 - 100 כ"ס[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]נפח:[/TD]

[TD]1,400[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]שנה:[/TD]

[TD]2010[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]יד:[/TD]

[TD]2[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

הרכב קיבל מכה בקורה הימנית ותוקן!!! יש תמונות של המכה המחירון 66 ובגלל זה המחיר נמוך,גמיש לרציניים בלבד

44,444 ₪

רכב שמור במצב מצויין,אמין וחסכוני, הדגם המפואר עם כל התוספות,בקרת אקלים, סאנרוף ,שליטה מלא מההגה ועוד...משמש רכב שני במשפחה..הרכב חונה בחנייה מקורה.

האם הקורה הימנית זה משהו קריטי למרות שתוקן?

רציתי גם ייעוץ לגבי הרכב(דגם ספציפי)

והאם המחיר הזה הגיוני ואין משהו חשוד במודעה.

איזו שאלות כדאי לשאול שמתקשרים למודעה.

תודה.

פורסם (נערך)

בשלמה סיקסט/כל חברת ליסינג אחרת תוכל לרכוש I20 מליסינג/השכרה עם היסטוריית טיפולים מלאה בסביבות 45K ועוד לקבל אחריות. לא שווה להתעסק עם רכב שקיבל מכה בקורה במיוחד במחיר שמציעים בחברות הליסינג וההשכרה.

עריכה: אפילו עשיתי עבורך חיפוש (גם על המחיר המפורסם במודעה אני מאמין שעוד אפשר להתמקח):

http://www.shlomo.co.il/car/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9/4/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20/

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לגבי המודעה שהעליתי מקודם רשום שזה בעלות פרטית עם מספר טלפון ותמונות של הרכב.

לגבי הרכב אני מחפש רכב עד 40k,לזוג+תינוק.

לגבי הקורולה זה רכב של משפחה מורחבת ולכן חשבתי לקחת אותו בחשבון למרות שהוא לא כ"כ מתאים לצרכים שלי כרגע אבל ייתן לי שקט בקניית הרכב וידיעה מי הבעלים של הרכב וההיסטוריה שלו.

רציתי לדעת כל כמה ק"מ הוא אמור לעבור טיפול.

לגבי היונדאי i20 זה הרכב שהכי נמשכתי אליו מבחינת צרכים וכל שאר הפרמטרים לעומת מאזדה 2,פורד פיאסטה וכו'.

אשמח אם תוכלו לחדש לי קצת ולהציע לי עוד מכוניות מהידע שלכם.

תודה.

פורסם

נסיעות עיקריות זה בין בית שמש לירושלים כל יום בסביבות החצי שעה.

ונסיעות עירוניות בתוך בית שמש וירושלים.

פעם בשבועיים,שלוש שבועות נסיעה לגוש דן.

רק גיר אוטומט ולא רובוטי.

מיועד לשני נהגים,נהג אחד מתחת ל24 ולכן צריך לחשב גם הוצאה של ביטוח רכב

• תוכן חדש...