Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לפני כמה חודשים התחדשתי עם רכב חדש דייטסו סיריון 2010 בעל רמקולים מובנים מהחברה.

הייתי מאוד שמח לשדרג את המערכת למשהו יותר איכותי רק שאני מוגבל בתקציב לא כל כך גבוה.

התקציב שלי (כולל הכלל) הינו 800-1000 שקלים כשהשאיפה שלי זה לשדרג את מה שיביא לתוצאה הטובה ביותר.

חשוב לי לציין שכרגע יש לי פאנל ברכב של JVC KDR203.

זאנר המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר אלקטרוני והיפ הופ (דגש על צלילים נמוכים)

אשמח ככה להמלצה מה הכי כדאי לשדרג במערכת כדי לקבל את התוצאה שתשפר את האסאונד בצורה הטובה ביותר תחת התקציב הקיים.

העדפה שלי זה להמנע כמה שניתן מבניית מדפים או לחתוך את הפח ברכב,

תודה רבה לכולם !

פורסם

באשכול - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4581678#post4581678

הוצע לי לרכוש קופוננט, ורמקולים 6X9. (מה שפחות הייתי מעדיף עקב בניית מדף בגלל חוסר התאמה של גודל הרמקול לרכב)

אשמח להמלצה על 4 רמקולים (בין אם קומפוננט או רגילים) שאני אוכל להרכיב ללא ביצוע שינויים ברכב עצמו.

תודה !!

• תוכן חדש...