Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכולם

אני בחור בן 24 שוקל לקנות הונדה אקורד

אוהב.מאוד תרכב.הזה

נסיעות בעיקר יציאות ועבודה

מיתלבט בין המנוע 2000 ל2400 מה יותר טוב מבחינת ביצועים וחיסכון בדלק?

ומה את חושבים על ההונדה אקורד בכללי אוטו ממולץ?

בשנים 2007 עד 2011

הסיבה שאני מחפש רכב כזה כי אני אוהב.מנועים חזקים ומחפש רכב שאהנה כמה שיותר מהנהיגה שלוו ואעלה חיוך בכול פעם שאלחץ קצת.על.הגז

עריכה אחרונה על ידי Shai Edrie
פורסם

שמע מניסיון, היו לי 3 הונדות,2 סיוויקים, והאקורד הנוכחית, אני בידיוק מוכר אותה אגב, רכב מפנק לאללה אין משהו שחסר ברכב, אתה יושב ברכב והוא משדר איכות ויוקרה, לא נופל גם ממספר רכבים גרמנים ביחס המחיר ובאבזור שהם מציעים, הרכב אמין באופן מחריד, לא יצא לי להיכנס איתו למוסך מכל סיבה שהיא מלבד טיפולים שוטפים, הטיפולים נעים בין 600-1000 לקטן (מוסך יבואן) לבין 1200-2000 לטיפול גדול.

אני מטפל רק במוסך יבואן אז לא יודע כמה זה עולה במורשה אבל בטח פחות, צריכת דלק נורמטיבית תגיע גם ל1-11 אם אתה לא לוחץ יותר מידי, אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר ומגיע ל1-13 בערך, ביצועים? כוח לא חסר אף פעם, הרכב משייט בנינוחות גם במהירויות צפונה ל160-170 אין קרקושים וכו', רכב נוח ויציב. אתה חייב לסוע כדי להבין.

דבר קטן, זה דבר ידוע באקורדים החל מ2009- ברקסים מוחלפים כל 30 אלף קילומטר בערך מהסיבה הפשוטה שהרכב הזה הוא חתיכת קרנף כבד, ויש איזשהו בלאי מואץ לברקסים, אני החלפתי לפני כחודשיים לכל האוטו 4 ברקסים, לא סיפור יקר במיוחד.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יש לנו אקורד משני הדגמים האחרונים (נוכחי וקודם). הישנה יותר יש לה מנוע 2.4

מאוד מרוצים משני הרכבים. החיוך על הפנים שהזכרת, קיים גם קיים.

אם הייתי קונה שוב רכב "מנהלים" (שננהג ריק ברוב הזמן, ובטח שלא משמש כמשפחתית), זה היה אקורד דגם קודם או אולי מאזדה6 דגם קודם. תלוי בהזדמנות. בסוף עברתי לסופרמיני בעיקר משיקולי חניה ותמרון באזור שבו אני גר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

האקורד אף פעם לא היתה ״קרנף״ והחלפת רפידות בלם כל 30000 ק״מ היא ממש לא משהו שכיח ברכבים החדשים של היום, כי החומר שממנו עשויות הרפידות עמיד פחות.

מדובר ברכב אמין וטוב עם סחירות לא רעה בכלל, במיוחד עם מנוע ה-2.0 ליטר. האבזור בגרסה הבסיסית קמצני קצת ורמת הגימור הגבוהה הוא די והותר.

פורסם

האקורד ממש לא יוקרה,משפחתית גדולה,כן.

לך על ה2.4 ,יש הבדל גדול בביצועים.

במחיר,בגלל שהוא משומש אין הבדל כל כך גדול.

• תוכן חדש...