Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס חופשי חודשי בין תחנות האוניברסיטה ת"א-לבאר שבע מרכז.

האם אני יכול לעלות עם החופשי חודשי גם בתחנות כמו ההגנה(ארלוזרוב), השלום(רק בתל אביב כמובן), לכיוון באר שבע מרכז.

ולחלופין גם לחזור בתחנה שונה כל עוד זה בת"א.

תודה

פורסם

ההגיון מחייב שכול עוד מדובר על קיצור הדרך, אין בעיה.

למה שלא תתקשר למוקד מידע ושירות לקוחות שאמור להיות פעיל עד חצות (מתוך הנחה שיש מענה אנושי)?

077-2324000 או בחיוג מקוצר 5770*.

פורסם

מנסיוני (ושאלתי גם כרטיסן) לפני כמה שנים, התחנות מחולקות לקבוצות. כל התחנות של תל אביב באותה קבוצה אז אתה יכול לעלות ולרדת בעל אחת מהן כל עוד הכרטיס מציין תל אביב. אותו דבר בתחנות חיפה בין חוף הכרמל לחיפה מרכז. לב המפרץ וחוצות המפרץ בקבוצה אחרת.

זה נבדק עבור כרטיסים רגילים, לא בטוח לגבי חופשי חודשי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול לעלות מכל תחנה בת"א.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
מנסיוני (ושאלתי גם כרטיסן) לפני כמה שנים, התחנות מחולקות לקבוצות. כל התחנות של תל אביב באותה קבוצה אז אתה יכול לעלות ולרדת בעל אחת מהן כל עוד הכרטיס מציין תל אביב. אותו דבר בתחנות חיפה בין חוף הכרמל לחיפה מרכז. לב המפרץ וחוצות המפרץ בקבוצה אחרת.

זה נבדק עבור כרטיסים רגילים, לא בטוח לגבי חופשי חודשי.

עובד גם בחופשי חודשי.

פורסם

לפני כשנתיים שר התחבורה החליט שחופשי חודשי בין תחנה א ל-ב׳ יכלול גם את כל תחנות הביניים, ומאז ומתמיד כל כרטיס לכל תחנה בתל אביב תקף גם לשאר התחנות

• תוכן חדש...