Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ברז - כן או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה:

1_161211386.jpg

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה היחידה עם המים בישראל היא ההפלרה. ועד שלא יעצרו את השיטה הנוכחית. כולנו נסבול

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם (נערך)

עוד תאוריות קוספירציה. יחד עם ההתנגדות הבלתי מבוססת לחיסונים. אבל הצליחו לגרום להפסקת ההפלרה בארץ לפני מספר חודשים. הדורות הבאים ישלמו בבריאותם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רק מי ברז.

כל המים המינרליים האלו זה קשקוש שווקי.

מזל שלא מוכרים בלוני אוויר צח.

אם היית טועם מי ברז בשכונה שלי, ורואה את הבפנים של הקומקום, לא היית חושב ככה

תלוי איפה אתה גר, יש מקומות עם מי ברז צלולים כיין, ויש מקומות עם מי ברז, שעדיף כבר לשתות אנטיפריז

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האבנית שמצטברת בקומקום לא כל כך אסתטית, אבל לא מזיקה.

פורסם
עוד תאוריות קוספירציה. יחד עם ההתנגדות הבלתי מבוססת לחיסונים. אבל הצליחו לגרום להפסקת ההפלרה בארץ לפני מספר חודשים. הדורות הבאים ישלמו בבריאותם.

ככה זה כשאנשים כמעט ולא מכירים נפגעי פוליו או שחפת, ונהנים משיניים בריאות בלי להשקיע הרבה. שוכחים מה הביא אותם למצב הזה.

מי שאינו מכיר את ההיסטוריה שלו נדון לחזור עליה.

על הדרך, אני תוהה מתי תתחיל התנגדות ליוד במלח, ומספר המטומטמים יעלה עוד יותר כתוצאה מהתפתחות שכלית לקויה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם כך אני מבין מהתגובות פה שאיכות המים זה תלוי מקום? אני גר בקריות

גם בקריות זה תלוי באיזו קריה אתה גר.

ישנן קריות שבהן המים מגיעים מבארות (אקויפר החוף כמו בקרית חיים) וישנן קריות שבהן המים מגיעים מהמוביל הארצי.

פורסם (נערך)

ד"א - יש מדינות בארופה שבהן, בגלל ההתנגדות להפלרת המים, מפלירים את המלח. משום מה זה עובר.

ניטש - לגבי כשל מולד של בלוטת התריס מבצעים בדיקה לכל יילוד, כך שהאבחנה נעשית בתוך ימים והילד מקבל טיפול מיידי.

לגבי איכות המים - היא טובה בכל הארץ, למעט מצבים בהם יש התראה על זיהום. יש הבדלים בהרכב המומסים (יש אזורים עם יותר סידן ומגנזיום), אבל לא מדובר בסיכון כלשהו. ואם מישהו רוצה לדעת על מציאת נגיפי פוליו במים - גם בעניין הזה ישראל מצטיינת, מאז התפרצות הפוליו של 1988 נערך ניטור של המים לזהוי נגיפי פוליו, וישראל היא אחת המדינות היחידות המבצעות ניטור כזה, אשר עשוי לבלום התפרצויות העלולות להתקיים במדינות ללא ניטור כזה (מרבית מדינות העולם, כולל המערבי) . עוד עדות לאיכות הטיפול במים בישראל.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

ברז. שום טיעון בנוגע לטעם לא הצליח לשכנע אותי

לשלם כמה אלפי אחוזים יותר.

בנוגע לבריאות - הכול כבר נאמר.

אין לי שום בעיה עם טעם מי הברז בירושלים או בתל אביב,

אבל משום מה המים בטבריה ממש דורשים איזה סינון כלשהו.

על טעם וריח וגו'

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

והוסף לכך עניין של הרגלים.

פורסם
גם בקריות זה תלוי באיזו קריה אתה גר.

ישנן קריות שבהן המים מגיעים מבארות (אקויפר החוף כמו בקרית חיים) וישנן קריות שבהן המים מגיעים מהמוביל הארצי.

קריית מוצקין

פורסם

~

באנגליה אני שותה מים מהברז חופשי ובינתיים הם מתאימים גם לכל שימוש אחר.

בספרד שתיתי מהברז אבל נאלצתי לרכוש מים מינרליים בשביל להכין תה. (היה טעם לוואי נוראי אפילו עם בריטה)

בכפר סבא שתיתי בעיקר מהברז, אבל הכנת משקאות חמים דרשה סינון של בריטה ומעלה בשביל לשפר את הטעם.

בנתניה מי הברז לא משהו, כנראה בגלל הצנרת בשכונות הישנות שגרנו בהן. המשפחה משתמשת בבריטה כבר שנים.

כפי שכבר נאמר כאן - בגדול, אין שום בעיה לשתות מהברז. אם מרגישים שיש טעם לוואי אפשר לעבור לשימוש חלקי במערכות סינון - מהקל (בריטה) אל הכבד (מים מינרליים). חשוב רק לזכור שכשיש לך ילדים קטנים אתה פגיע יותר לשטיפת מוח בדבר ה"בריאותיות" של מי הברז הרגילים ולכן נוטה לקבל החלטות צרכניות שגויות. אני מכיר יותר מדי אנשים שהתחילו עם הבולשיט הזה בגלל הילדים ועם הזמן שכנעו את עצמם שהטעם של המים המינרליים שווה את מחירם.

• תוכן חדש...