Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים סיטרואן C4 2006-2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת מחיר של כ 3000 ש"ח להחלפת צלחות + רפידות. המחיר נשמע לי גבוה. מצד שני לא הספקתי לבדוק עוד מקומות. אמרו לי שהצלחות מאחור מגיעות עם מיסב שמייקר אותן משמעותית. האמנם? האם המחיר הגיוני?

פורסם

תתקשר למוסך גבע תבדוק הצעת מחיר. גם לי נשמע מחיר הזוי ולא ראיתי בסטים של בלימה באינטרנט מייסבים או משהו בסגנון שהם חלק מהסט.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אכן צלחות אלו הן יקרות ונמכרות סביב 650 ש"ח לצלחת בג'אן חלפים, כולל המיסב.

+שים לב שמכיוון שהצלחות האחוריות משמשות גם כבית מיסב גם עבודת ההחלפה מתייקרת בהשוואה להחלפת צלחות סטנדרטיות.

פורסם
+שים לב שמכיוון שהצלחות האחוריות משמשות גם כבית מיסב גם עבודת ההחלפה מתייקרת בהשוואה להחלפת צלחות סטנדרטיות.

אם קונים אותן יחד עם המיסב כבר בפנים ההחלפה לא מתייקרת. אם קונים בניפרד אז כן

יום טוב גם לך

פורסם

בוקר טוב,

ההחלפה של הצלחות באמת מחיר הזוי.

אני מציע לך לקנות לבד וללכת למוסך אחר, אולי זה יחסוך לך עוד איזה כמה מאות שקלים.

חבר שלי פנה אלי להחלפת ברקסים (צלחות,רפידות ומיסב) למגאן 1600 2008, הוא קנה לבד.

יצא לו מאחורה+ קדימה (כולל מיסב) של חברת ברמבו (מאוד איכותית) 1290 ש''ח.

החלפתי לו את הקדמיים ובכך חסך + - 200 שקל עבודה למוסך, ואת האחוריים צריך פרס

אז אני נותן למוסך לבצע את העבודה.

אם לא תרצה להחליף לבד אז תוסיף עוד 200 שקל בערך לקדמיים.

אני מניח שיצא לך +- 1700-1800 שקל.

בהצלחה, מקווה שתרמתי.

רועי

פורסם
בוקר טוב,

ההחלפה של הצלחות באמת מחיר הזוי.

אני מציע לך לקנות לבד וללכת למוסך אחר, אולי זה יחסוך לך עוד איזה כמה מאות שקלים.

חבר שלי פנה אלי להחלפת ברקסים (צלחות,רפידות ומיסב) למגאן 1600 2008, הוא קנה לבד.

יצא לו מאחורה+ קדימה (כולל מיסב) של חברת ברמבו (מאוד איכותית) 1290 ש''ח.

החלפתי לו את הקדמיים ובכך חסך + - 200 שקל עבודה למוסך, ואת האחוריים צריך פרס

אז אני נותן למוסך לבצע את העבודה.

אם לא תרצה להחליף לבד אז תוסיף עוד 200 שקל בערך לקדמיים.

אני מניח שיצא לך +- 1700-1800 שקל.

בהצלחה, מקווה שתרמתי.

בדקתי עכשיו בג'אן חלפים רק הצלחות האחוריות עולות 1080 ש"ח לזוג :shock: (לפני מעמ). המוסך הציע את החלק ב 100 שקל יותר. כנראה שבאמת מדובר בחלק יקר.

אסף

פורסם

בין בוקר לצהריים טובים, אני בדרך כלל לא אוהב לעשות זאת אבל המחירים האלו חונקים פה לצערי לא הייתי שם מקורי.ממליץ על ברמבו חברה איטלקית מעולה תוכל למצוא אותה אצל אבי חלקי חילוף\just motor. מאיפה אתה בארץ?

רועי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בין בוקר לצהריים טובים, אני בדרך כלל לא אוהב לעשות זאת אבל המחירים האלו חונקים פה לצערי לא הייתי שם מקורי.ממליץ על ברמבו חברה איטלקית מעולה תוכל למצוא אותה אצל אבי חלקי חילוף\just motor. מאיפה אתה בארץ?

מקפיץ בשביל לעדכן ולהודות.

בעקבות ההודעה הזאת יצרתי קשר עם אבי חלקי חילוף ברחובות. לאחר בדיקה לפי מספר שילדה הציעו לי כמה אפשרויות. האפשרות הכי אטרקטיבית היא דיסקים אחוריים של ברמבו ב 240 ש"ח לזוג (כן לזוג לא ליחיד וכן כולל מע"מ). בסופו של דבר נקנו דיסקים של ברמבו קדמים ואחוריים (ללא מיסב) ורפידות של REMSA בעלות של כ 800 ש"ח (לא זוכר עלות מדויקת על השקל). המוסך לקח 500 ש"ח על הפירוק והרכבה. אין אחריות על המיסבים ואין אחריות על חיישני ה ABS שצריך להעביר. באמצעות press המיסבים חולצו בלי בעייה והוכנסו לדיסקים החדשים.

מעלות של כ 3000 ש"ח הצלחתי לצמצם עלויות לכ 1300 ש"ח ואני לא חושב שהמקוריים יותר טובים מהברמבו.

תודה רבה על ההכוונה.

אסף

• תוכן חדש...