Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אז אני אחד מאלה שהיום נסעו ולא ראו בור בגלל התחזוקה השוטפת והמעולה של תשתית הכבישים שלנו, באיזור ראשל"צ במיוחד.

נפער חור בכביש רציני באיזור השיכון ליד בית הספר טביב, נסיעה על בערך 50-60 קמ"ש ובום גלגל ימני טובל בבור רציני.

לא ראיתי פגיעה חיצונית על הג'אנט או רעידות בהגה בנסיעה במהירות גבוהה, אבל כן הדבר הזה מדאיג שמא קרה נזק שאוכל לראות רק בעוד זמן מה.

כדאי לגשת למוסך לבדיקה?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך להגיע למוסך, עם הכל נראה לך תקין פשוט מערכת הבולמים עשתה את עבודתה וספגה את המכה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למרות שרוב הסיכויים לא קרה כלום, עליה על בור בהחלט יכולה לגרום לנזק.

גם אני נכנסתי פעם עם גלגל אחד לבור במהירות של 20-30 קמ"ש. היה בום, אבל לאחר מכן הרכב הרגיש תקין.

בביקור הבא במוסך מצאו תפוח שבור (מסתובב חופשי על הציר כמעט בלי התנגדות) במשולש בצד שקיבל את הפיצוץ. בזמן נסיעה כמעט ולא הורגשה בעיה למעט משיכה קטנה של ההגה והרגשה קצת "מוזרה" ולא טבעית בהיגוי. לא ייחסתי לזה חשיבות עד אותו ביקור במוסך שגם אילץ אותי להחליף משולשים כי באלה שהיו על הרכב החלק היה מרותך (בזמן שהוא אמור להיות מחוזק עם בורג ואום).

נסה לראות\להרגיש אם יש שינוי כלשהו בהתנהגות או ההרגשה של ההגה בכבישים מוכרים. אם אתה דואג אז לדעתי כדאי לקפוץ למוסך שיפיעו מבט.

• תוכן חדש...