Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ 4 שנים עמדתי ברמזור אדום אחרי רכב ליסינג. כשהתחלף לירוק הוא התחיל לנסוע ונעצר, אני לא הספקתי לבלום ושפשתי את הפגוש שלו אבל לא נראה שהיה נזק, ובכל מקרה בגלל המהירות האפסית לא היו נפגעים. החלפנו פרטים והנהג אמר שלא נראה שיש משהו רציני אבל הוא יעביר לקצין הרכב ואם צריך ייפנו אלינו. מאז כאמור עברו 4 שנים היום קיבלתי שיחת טלפון מפתיעה שהזכירה לי נשכחות (מחברת הביטוח שביטחה את הרכב באותה תקופה) ונשאלתי למה לא דיווחתי. בשלב ראשון לא זכרתי את המקרה , ואז אמרו לי שהביטוח יבדוק מול הרכב הנפגע ויחזרו אלי מחר.

מה עושים במקרה כזה? באופן תיאוריטי הנהג הנפגע יכול היה להפגע מרכב אחר אחרי המקרה שלי או סתם בחניה ואז לבוא ולטעון שזה בגללי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הסבר לחברת הביטוח שזה היה לפני 4 שנים ומאז לא שמעת מהם על כלום. כמו כן, אמור להם שלא היה שום נזק לרכבים [יש לך צילומים?] ואחרי שהחלפתם פרטים לא שמעת מהם 4 שנים. חברת הביטוח שלך תטפל בשאר הדברים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה, אין צילומים. לא היה מה לצלם, היתה איזשהי שריטה קטנה. בתמימותי לא חשבתי בכלל שצריך לתעד, הוא לא נראה לי איזה קרימינל. עבר זמן וכל הנושא נשכח , הייתי משוכנע שהוא דיווח ובגלל שאין מה לתקן לא טרחו לפנות אלי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הוא אולי לא, אבל חברות הליסינג כן. כמובן שהכי קקל להיות חעם בדיעבד. אני לפני ששמעתי על הפורום לא הייתי חושב לצלם, אבל היום, אחרי שאני מכיר את התנהלות חברות הליסינג, בכוונה הייתי מצלם כדי להיות מוגן כאשר חברת הליסינג תנסה לגנוב ממני כסף.

בכל מקרה, זה כבר לא רלוונטי. הנחה את חברת הביטוח שלך בפרטים, והם ידאגו לשאר. לא הגיוני שאחרי 4 שנים חברת הליסינג מחליטה לתקן את הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טוב שנזכר לפנות אליך שיגש לבית משפט אם הוא רוצה .. שהביטוח שלא לא יסכים לשלם.

מקסימום יתבע תאמין לא תצא זכאי גם בלי עורך דין.

פורסם

זכות תביעה קיימת 7 שנים אז אחרי 4 שנים זה סביר:-D

השאלה היא על מה רוצים לתבוע אותך.

שנית עול ההוכחה שאתה המזיק ועל הנזק חל על התובע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבנתי. בינתיים לא חזרו אלי. אם יהיו התפתחויות מעניינות אחזור לעדכן. תודה.

פורסם
זכות תביעה קיימת 7 שנים אז אחרי 4 שנים זה סביר:-D

השאלה היא על מה רוצים לתבוע אותך.

שנית עול ההוכחה שאתה המזיק ועל הנזק חל על התובע

לא מדויק. בנושא של תגמולי ביטוח יש התיישנות מיוחדת של 3 שנים. ראה סעיף 31 לחוק חוזה ביטוח. מובן שגם לכלל זה יש חריגים.

פורסם

אתה טועה

ההתיישנות שמנית זה בינך לבין חברת הביטוח שלך!!

לא כאשר אתה תובע מישהו אחר שאין ביניכם כמובן שום חוזה ביטוח ואז נמצאים בהתיישנות הרגילה של 7 שנים!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יכול להעיד על מקרה של תאונת שרשרת שארעה כאשר רכב נכנס בי מאחור וגרם לי להכנס ברכב שמלפנים (בצומת מרומזר)

דיברתי עם החברת ביטוח והעברתי את כל הפרטים

עברו 6 שנים!

רק אז קיבלתי עוד טלפון לגבי המקרה (וגם הייתי צריך להגיע בתור עד הגנה), באותו זמן הנהג מאחורה (שהיה בכלל תייר) לא היה בארץ כמובן ולא הצליחו לאתרו (אני מסרתי לחברת ביטוח 6 שנים לפני את כל הפרטים)

(התביעה הייתה של הנהג שאני נכנסתי בו בגלל התייר), ובגלל זה החברת ביטוח שלי הייתה צריכה לשלם לנהג.

האמת זו רשלנות שלהם, לשמחתי אני לא נפגעתי מהעניין (לא עלתה פרימיה כיוון שזה בכלל היה רכב ליסינג שהוחלף מזמן)

בקיצור בתי משפט בארץ זזים ל-א-ט

פורסם

אני עכשיו בבעיה דומה, עם נהג חאפר שתובע אותי אחרי כמעט 4 שנים.

לצערו הרב, יש לי תמונות מעולות כי צילמתי הכל באותו יום ושמרתי את כולן - ככה שביום שהגיעה התביעה, עם דו"ח שמאי שכולל אפילו "עבודות רפדות", הודעתי לו באדיבות שהוא יכול לחפש אותי בסיבוב.

עוד מעט ניפגש פעם שנייה בבית משפט, ואני מקווה לצאת זכאי ולא לשלם שקל.

• תוכן חדש...