Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ערב טוב.

יש לי סקודה יטי והיום גיליתי, לפתע, כי הדלת האחורית השמאלית, לא נפתחת מבפנים.

בדקתי את הכפתור של הנעילה המרכזית - הדלת לא נפתחת.

בדקתי את "נעילת הילדים" בלוח הבקרה של החלונות - הדלת לא נפתחת.

בדקתי את "נעילת הילדים" הפיזי בדלת - הדלת לא נפתחת.

מבחוץ, הדלת נפתחת ללא כל בעיה.

בדקתי את נעילת הילדים וגיליתי משהו מוזר בעיני.

קודם כל, בצד אחד הפתור של הנעילה הוא שחור ובצד שני הוא לבן - שמא נגעו בזה בעבר, הרכב יד שנייה.

בנוסף, עשיתי נעילת ילדים (פיזית) בצד שמאל (הצד שלא נפתח) והבחנתי כי אני מסובב את הכפתור ואז מנסה לפתוח, והכפתור חוזר חזרה למצב הקודם.

מעניין אותי הקטע שזה לא נפתח בצד שמאל, מישהו מכיר?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

תקלה במנגנון הנעילה בדלת. נסה את הדבר הבא בו זמנית, נסה לפתוח את הדלת מספר פעמים מבפנים תוך כדי לחיצה על השלט לפתיחת הדלת.

בקשר לגומי כנראה הוא נפל.

איזה כייף לי :)

פורסם
תקלה במנגנון הנעילה בדלת. נסה את הדבר הבא בו זמנית, נסה לפתוח את הדלת מספר פעמים מבפנים תוך כדי לחיצה על השלט לפתיחת הדלת.

בקשר לגומי כנראה הוא נפל.

א. ניסיתי זאת מספר פעמים - לא עובד.

ב. לא הבנתי על איזה גומי מדובר.

לצערי, עדיין לא עובד.

כנראה שאני אצטרך לפתוח את הריפוד פהנימי בדלת ולראות מה קורה שם.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בדגמים מסויימים הכפתור השחור למעשה זה כיסוי גומי עם חריץ למפתח שמתאים בול למפתח ההתנעה של הרכב (אם לא שמת לב).

איזה שנה הרכב ?

בדגמי VAG מסויימים כמו גולף דור 5 לא ניתן להגיע למנעול מבפנים אלא רק מבחוץ על-ידי פירוק הקליפה החיצונית של הדלת.

חבל על הזמן של הפירוק מכיוון שרוב הסיכויים שזו תקלה חשמלית במנגנון הנעילה בדלת ורק החלפתו בחדש הבעיה תיפתר.

פורסם

בנוגע לגומי, הבנתי, אבל אין קשר לגומי כרגע.

הרכב 2012.

איפה מנגנון הנעילה החשמלי נמצא?, איך הוא נראה?, יש לך לינק אולי?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אצלך ברכב הגישה למנגנון הנעילה הוא מהצד הפנימי של הדלת. עלייך לפרק את לוח המפסקים של החלונות, ידית אחיזה ואת הטוויטר. בהיקף של הפנל יש לך ברגים

שעלייך לפרק.

המנגנון המכני והחשמלי הינם יחידה אחת כלומר יחד עם לשונית הנעילה.

פורסם

נעילה של דלת, שינה.

כאשר הרכב נעול, לא ניתן לפתוח את הדלת מבחוץ.

כאשר הרכב פתוח, ניתן לפתוח מבחוץ.

מה שמוזר, אתה מסובב את הנעילת ילדים, מושך את ידית הפתיחה הפנימית ואז אתה שומע ומרגיש כאילו נפתח - אבל לא נפתח ואחרי זה חוזר ללא לפתוח.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

יש לך אולי מושג, לגבי החלקה שצריך להחליף.

איזה חלק זה?

מספר חלק?.

אני מתכנן מחר לעבוד על הרכב, לפרק את הריפוד הפנימי בכדי להגיע לגישה ולנסות לתקן או לפחות לבדוק מי ומה...

עריכה אחרונה על ידי ariel000

פרנקופיל מושבע!

פורסם

טוב...

אני חקרתי, בדקתי, הסתכלתי...

מסתבר שיש 2 מנעולים בדלת, אחד בחזית ועוד אחד שלא ידעתי על קיומו ולא ראיתי אותו בכלל, בצד הפנימי של הדלת.

עכשיו הכל עובד.

תודה רבה על העזרה.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...