Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאשתו של אחי יש יום הולדת, ואנחנו מחפשים מקום נחמד ל-2 זוגות בכפר סבא.

יש חיה כזאת?

תודה

GOT סחוג?

פורסם

~

אם הרקע לא מפריע לכם, במרכז G שבאזה"ת יש לא מעט אפשרויות קולינריות מכל מיני סוגים. הטראסה של Black היא המקום המועדף עליי - בד"כ שקט ונחמד לשבת שם, האוכל מצויין והשירות סביר. סה"כ דרך לא רעה להעביר ערב.

אם חפצה נפשכם במשהו יותר אינטימי או ברמה גבוהה יותר, פשוט תזרקו את האוטו באחד החניונים שברח' ארבל ותעשו סיבוב בפארק הסמוך. לצערי אינני מכיר שם מקומות ספציפיים, אבל יש כמה מסעדות ובתי קפה מסוגים שונים.

פורסם

הייתי בבלאק ב-G, מקום טוב ונוח. אוכל באמת מצוין.

הייתי גם בבית קפה "קקאו". שירות טוב, אכלתי ארוחת בוקר אז לא יודע אם זה משהו להשוות אותו... אבל היה מאוד טעים לעומת מקומות אחרים.

פורסם

אם לא איכפת לך "להרחיק" מעט להוד השרון, אני ממליץ על פסטה מיא (דרך רמתיים). הייתי שם עם זוגתי וחברה שלה והיה מוצלח ביותר. כמו שאתה בוודאי מבין, מדובר במסעדה איטלקית :) הפסטות שלהם מעולות ובסיום הארוחה קיבלנו שוטים של לימונצ'לו על חשבון הבית.

פורסם
יש בG את קינג ג'ורג',יש גם את פיאנו פיאנו גם הקופי טרי מקום נחמד.

פיאנו פיאנו אכן איכותית וטעימה אך נהיית קצת צפופה ורועשת בשעות העומס.

קינג ג'ורג' היא לא באמת אלטרנטיבה, זה סוג המקומות שאוהדי הפועל הולכים להירגע בו אחרי הדרבי. :wink:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?513076

אם לא איכפת לך "להרחיק" מעט להוד השרון, אני ממליץ על פסטה מיא (דרך רמתיים).

הוד השרון זו המלצה טובה באופן כללי, יש שם כמה וכמה פנינים כאלה והאווירה בד"כ הרבה יותר רגועה מכפ"ס. שווה להריץ חיפוש ב-rest ולראות על מה ממליצים היום.

פורסם

מסעדה ליד כפ"ס , צמוד לניר אליהו - "קמילייה" . אוכל מעולה , מקום יפה , שירות טוב , מחירים סבירים . לדעתי עלות תועלת הגבוהה ביותר שתקבל באיזור .

בתאבון .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מסעדה ליד כפ"ס , צמוד לניר אליהו - "קמילייה" . אוכל מעולה , מקום יפה , שירות טוב , מחירים סבירים . לדעתי עלות תועלת הגבוהה ביותר שתקבל באיזור .

בתאבון .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

אלטרנטיבה ברעננה - "מקום בלב". אחד המקומות החביבים עלי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...