Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי בebay פלאגים של NGK שמתאימים לרכב שלי (הונדה ג'אז 2006) ב15$ לשמינייה (משלוח לארה"ב, משם כבר הסתדרתי).

בארץ עולה בערך 200 לשמינייה...

אני מפספס משהו או שהפרש המחירים כל כך גדול באמת?

עריכה אחרונה על ידי eitanh
פורסם

הלינק לא עובד, אבל אני מוכן לנחש שלא פספסת כלום. חלפים לרכב עולים המון כסף בישראל. אני בזמנו הזמנתי רביעיית פלאגים מאירידיום לניסאן אלמרה במשהו כמו 22 דולר כשהמחיר בארץ היה יקר משמעותית (לא זוכר בדיוק כמה, אבל אני זוכר שזה היה שווה את ההמתנה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תיקנתי את הלינק, תודה.

ציפיתי להפרש מחירים כלשהו אבל פי 4 כמעט? בטיפול קודם בהונדה לקחו על הפלאגים 220 ש"ח (ועוד על העבודה כחלק מטיפול תקופתי).

אני לא שולח לארץ, יש לי דרך להביא מארה"ב למזלי.

פורסם
ב-AMAZON עולה 2.19 דולר ליחידה

פפפפפ, יקר. לטויוטה שלי הזמנתי שבוע שעבר ב 1.78$ לפלאג מקורי.

לפותח השרשור, כן, אלה המחירים בארצות הברית. זה לא תרגיל עוקץ או שקר אחר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מצאתי בebay פלאגים של NGK שמתאימים לרכב שלי (הונדה ג'אז 2006) ב15$ לשמינייה (משלוח לארה"ב, משם כבר הסתדרתי).

בארץ עולה בערך 200 לשמינייה...

אני מפספס משהו או שהפרש המחירים כל כך גדול באמת?

אצלנו הפלגים האלה עולים 50 שקל לרביעיה.

פורסם
איפה קנית?, כמה עלתה משלוח? דרך מי המשלוח?

דרך אתר ייעודי לחלפים מקוריים לטויוטה, אבל יש גם את אי-ביי, אמאזון ושאר חנויות אינטרנטיות.

המשלוח היה במזוודה של חבר, לא משתלם להזמין רק פלאגים בדואר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגיוני וחצי, אתה יודע כמה חלקים ורכיבים, חלקי חילוף וחלקי חשמל קניתי לרכב שלי דרך איביי ואתרים דומים ?

ספק ישראלי היה רק חולם אם הייתי קונה לפחות חצי מהכמות אצלו, אך מה לעשות - מרבית המחירים בישראל עושקים.

לי חשוב מה יישאר אצלי בארנק ולא אצל מר ספק ישראלי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

+1

קניתי פלגים NGK זהים לחלוטין למקוריים של סיטרואן, ועלה לי פחות מחצי מהמחיר במוסך, למרות ששילמתי משלוח יקר. למוסך המורשה לא היתה כל בעיה עם זה שהתעקשתי לשים פלגים שלי - הם טוענים שגם כך זה לא הם שעושים "קופה" מהמחיר החצוף בארץ.

• תוכן חדש...