Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיקום, נצרת עילית, ביציאה מתחנת הדלק "פז".

https://www.youtube.com/watch?v=EbWwuEku5vI&feature=youtu.be

נכון, יצאתי מפגר ולא עצרתי עצירה מוחלטת בגלל שאני מכיר את המקום כל כך טוב ועושה הכל על אוטומט.

וכל זה תוך כדי שאני מספר לחברה באוטו שהניידת נמצאת שם בדיוק בגלל הסיבה הזו.

הנזק 250 ש"ח ועיכוב של 20 דק'...

כן יש שם שני תמרורי עצור שאי אפשר לא לשים לב אליהם, מצד שני יש שם גם ראות של כמעט 360 מעלות ולדעתי שלט של "תן זכות קדימה" הייה עושה את העבודה מצויין.

אבל למה? כשאפשר לשים שם ניידת שתכניס מלא כסף למדינה על בסיס יומי.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

ולדעת המחוקק, שהאו זה שמחליט, שלט של זכות קדימה לא היה עושה את העבודה. יתרה מזו, הוא כנראה חשב שאפילו שלט אחד של א מספיק ולכן הגדיל ושם שם עוד אחד.

אחינו, יצאת טמבל. לא "שום דבר חדש, לא מכסה יומית ולא נעליים. תמרור עצור הוא אחד התמרורים החשובים ביותר (שני רק לרמזור) בכביש, ולא כדאי להקל בו ראש.

תגיד תודה אגב שקיבלת רק 250 ש"ח. הקנס על אי עצירה בתמרור עצור הוא 500 ש"ח. ככה שלא רק יצאת טמבל, גם ריחמו עלייך ואתה בתמורה הולך ומכפיש. ממש לתפארת מדינת ישראל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

האוטומט שלך צריך להיות מההתחלה שאתה עוצר, במיוחד במקומות שאתה מכיר.

שיש תמרור עצור עוצרים, זה לא משנה כמה שדה ראיה יש לך או אם אתה חושב שהתמרור מיותר.

אני עובר במגרש חניה הזה פעמיים ביום ואני כל הזמן עוצר בתמרור עצור, אפילו שכל המגרש ריק ואין שם אף בנאדם או רכב ויש לי שדה ראיה של 360 מעלות.

https://www.youtube.com/watch?v=cUFpGVFeeak&feature=youtu.be

ובלי קשר המיקום של התמרור עצור בסרטון שלך נראה מאוד הגיוני, אני די בטוח שרכבים נוסעים שם במהירות של 40-60 קמ"ש וזה מאוד הגיוני שידרשו מנהגים לעצור ואז להתחיל לנסוע.

פורסם

זה מדהים איך כל נהג שעשה עבירה חושב שהוא לא באמת אשם ושולח את השוטרים לחפש את "העבריינים האמיתיים" כהגדרתו.

לפחות אתה מודע לזה שיצאת טמבל.

נכון שהאטת לכדי כמעט עצירה אבל בסופו של דבר לא צייתת לתמרור.

כשתהיה מהנדס תנועה תוכל להחליט ולייעץ איפה להציב תמרור עצור ואיפה תמרור תן זכות קדימה. עד אז תאלץ לציית לתמרורים.

SPIRE, הקנס על אי ציות לתמרור עצור הוא 250 ולא השתנה שנים רבות כך שלא ריחמו עליו.

פורסם

הבעיה היא שאנשים באמת נוסעים על אוטומט.

היה טוב לזכותך שבכלל לא היית מעלה את האשכול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יצאתי מפגר ולא עצרתי עצירה מוחלטת בגלל שאני מכיר את המקום כל כך טוב ועושה הכל על אוטומט.

אם אתה מכיר את המקום כל כך טוב ועושה הכל על אוטומט, אז זו הסיבה שלא עצרת? :? אחד הדברים הפגרים שקראתי לאחרונה.

ומצחיק שאתה לא עוצר בעצור ועוד צוחק על אחרים שידפקו שם, מגיע לך.

פורסם

כל הצדיקים התעוררו אני רואה..

אני לא אמרתי ואומר כי התמרור שם מיותר, כתבתי לדעתי, יכול להיות שאני טועה, אכן אני לא מהנדס תנועה, רק מהנדס חשמל..

אני גם לא בא להצדיק את עצמי ולהגיד שלא ביצעתי עבירה, אכן יצאתי טמבל ולא עצרתי ואכן אני אשם, במיוחד כשראיתי את הניידת עומדת מולי.

הטענה היחידה שלי בכל הסיפור הזה, אפשר גם לשמוע אותי מתבטא על כך בסרטון, היא שעומדת שם ניידת על בסיס כמעט יומי, כי השוטרים יודעים ששם יש להם חיים קלים ושם הם ימלאו את המיכסה היומית שלהם במינימום מאמץ.

לשבת כל היום ברכב מונע עם מזגן דולק ולחכות לטמבל הבא שלא יעצור.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

ומה הבעיה עם זה?

שהשוטרים ימשיכו לשבת שם בכיף ולחלק דוחות, אני די בטוח שאתה למדת להבא שיש תמרור עצור עוצרים ולא "כמעט" עוצרים.

בסופו של דבר אנשים ילמדו לעצור אחרי שהם יקבלו איזה דוח אחד או שניים, והשוטרים ינדדו להם לתמרור הבא.

פורסם

העיקר שלא עצרו אותך כשבאמת עצרת עצירה מלאה (מה שראינו שקורה לא מעט לצערנו),

אם היו עוצרים בצורה מונפצת כאשר עצרת עצירה מלאה אז הייתה סיבה להתלונן.

עצירה מלאה בתמרור עצור וברמזור אדום אלה דברים שאין להקל בהם ראש.

so far so good so what

פורסם
SPIRE, הקנס על אי ציות לתמרור עצור הוא 250 ולא השתנה שנים רבות כך שלא ריחמו עליו.

משום מה הייתי בטוח שזה 500. תודה על התיקון.

*בכל מקרה, זה צריך להיות 500, 250 זה מעט מדי לעבירה כזאת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן כן כולם צדיקים. העיקר שאתה לא נוסע כחוק והם אלה שמשתמשים בשיטות מטומטמות לעשות כסף. בוא נסכים שאתה והם זה אותו הדבר?

פורסם

אתה האשם ואתה מתלונן? יש תמרור עצור אז תעצור ותפסיק לבכות, חבל שהקנסות לא גדולים יותר בארץ, ככה אנשים כמוך היו לומדים לא לעשות עבירות יותר. צריך לעבור לשיטות שיש במערב אירופה, שם בכל עבירה אתה תבכה כשאתה תקבל דו"ח, לא 250₪ על אי עצירה בתמרור עצור שנחשבת עבירה חמורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במגזין אוטו בשנות ה-80 החליטו שצריך בכלל לבטל את תמרור העצור, ושמחה ניר קבע שהאסון בצומת הבונים קרה בגלל תמרור עצור.

• תוכן חדש...