Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני עד 30,000 ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלוש שנים האחרונות אני מתנייד בלנסר 93 ידנית, רכב נאמן אם כי לא בטיחותי, וגם לא הכי חסכוני. ולכן חושב להתחדש. הדרישה העיקרית היא שהרכב יהיה ידני! אני בחור דיי גבוהה, 1.85 לכן רכבים כמו 107,פיקנטו ואלטו נפסלים, גם לדעתי הם מעבר לתקציב. פזלתי לכיוון הונדה סיויק שנתונים 2002-2005 אבל לכו תמצאו אחת מקורית, שלא התאסלמה או שלא שייכת לערס. אני רווק, הנסיעה שלי היא ברוב הזמן לבד. כן חשוב לי שהרכב יהיה סביר בצריכת הדלק ובאחזקתו, ויגלה אמינות מוחלטת, בהסתמך על כך שיטופל על פי הספר ובזמן. בזמנו היו ברשות אחי קורדובה 93, ואיביזה 97, זכור לי ששניהם האכילו אותו מרורים בכל מיני תקלות חשמל שהתגלו, האם זה נכון גם לגבי האיביזות והקורודובות המודרניות? בכלל איזה עוד אפשרויות עומדות בפניי? עד 30,000 מה התמורה הכי טובה?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

דווקא קורדובה ואיביזה מהשנים הללו היו מאוד אמינות, להוריי היתה איביזה ואני מכיר כמה עם קורדובה שמאוד היו מרוצים אבל כן, אלו רכבים שחייביפ טיפול שוטף.

לגופו של עניין- מנוע ה 1.6 של VAG הותיק נחשב לאמין (נמצא בקורדובה 2007-2008, בלאון ובגולף) מה שכן חשוב לבדוק מתי החליפו טיימינג, ולבדוק את הפלאג' מים כי הוא נוטה להתעוות ולנזול (המחיר לא יקר אבל אי החלפה עלולה לעלות ביוקר).

חשוב חשוב חשוב- היסטוריית טיפולים מלאה במוסך טוב.

פורסם

הקורדובה והטולדו חולקות אותו מנוע?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

NiNi - לא הרגשתי שום קושי או אי נוחות כשנסעתי בפיקנטו, ונסעתי לא מעט. אני גבוה ממך בס"מ.

אבל כמו שאמרת, לא נראה שהיא נכנסת לך בתקציב.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...