Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו, עכשיו אני הרבה יותר רגוע. נשאר לי רק לעשות פוליש רציני יותר לרכב (תמונות בקרוב), כמה תיקוני צבע קטנים שאני אעשה בבית וזהו, אפשר לעבור לשגרת שטיפות שבועית :)

פורסם

תודה לכולם על התגובות. הדלת נצבעה בערך עד מתחת לידית. לאחר מכן נעשו 2 שכבות של לכה על כל הדלת. אני לא שמתי לב להבדלי צבע בין חלקי הדלת ובין הדלת לדלת האחורית והכנף. הרכב מטונף מאבק והצבע היה עדיין טרי, אחרי שטיפה אעלה תמונות ואעדכן לגבי איכות העבודה.

פורסם

עבודה יפה, רכב מושלם, אהבתי את התוצאה!

נתת לי סיבה לקפוץ כעת לצבוע את הגג אצל אלעד, במיוחד על שאר המלצות.

Opel Adam S 2017

פורסם

מעניין לראות תוצאות אחרי שטיפה טובה. בעיקר מבחינת הבדלי גוונים, ומרקם תפוזי או לא, כרגע נראה ממש אחלה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול ביקרתי אצל יעקב אלטר בפתח תקווה, השורה התחתונה? אם באחד הימים ארצה מישהו שיעבוד לי על הרכב, זה רק יעקב. אני מאוד מאוד פדנט לגבי הרכב שלי, אני לא אוהב שאנשים נוגעים בו ואני לא סומך על אף אחד. אחרי שראיתי את המקצועיות והסבלנות של יעקב אין ספק שאחזור אליו. לפני שעושים עסקים עם בן אדם חשוב לדעת מי עומד מולך ויעקב הוא מסוג האנשים שאתה יודע שאפשר לסמוך עליו.

הגעתי ליעקב כדי לשכור מקום כדי לעשות פוליש לרכב, יש לי מכונה, יש לי חומרי פוליש ופדים וגם את הטכניקה לעבודה נכונה אני מכיר. למרות שיש לי חניה פרטית בבניין זה לא נעים לראות אנשים מסתכלים עליך וגם הרעש עושה רעש לשכנים. דיברתי עם יעקב לפני וקבענו ליום שישי. עלות השכרת מקום היא 150 ש"ח ל 10 שעות. זה כולל גם עמדת שטיפה לרכב וחשמל. בתאכלס, מקבלים הרבה יותר. למה מקבלים יותר? יעקב בן אדם מאוד מאוד נעים וסובלני, רואים עליו שהוא אוהב את מה שהוא עושה וגם יודע לעשות אותו טוב. למרות שהוא לא היה צריך או חייב, הוא נתן לי טיפים לעבודה, כששאלתי שאלות הוא עזר ועזר מכל הלב. בשלב מסויים לקראת סיום העבודה בשעות הערב נשברה לי ה backing plate, ליעקב לא היתה תחליפית לתת לי אז הוא נתן לי את אחת המכונות שלו כדי לסיים את העבודה. במהלך היום יעקב הגיע מדי פעם כדי להסתכל ולתת עצות, הוא אפילו הביא לי סטנד עם פרוג'קטור כדי שיהיה לי קל יותר לראות את התקדמות הפוליש. יעקב הסביר לי על סוגי החומרים, יצרנים שונים וכו'. ליעקב יש היסטוריה ארוכה עם רכבים ותענוג ללמוד מאדם כזה מוכשר.

אני ממליץ בחום חמי שמעוניין לעבוד על רכבו, אם או בלי ציוד. תקבעו עם יעקב, תשכירו ממנו ציוד, תקבלו טיפים שיעזרו לכם להגיע לתוצאות טובות, זה ימנע מכם לעשות עבודה לא טובה במידה והייתם עושים לבד בבית. עדיף לעשות פעם אחת עם מקצוען ועם חומרים טובים מאשר לעשות כמה פעמים ולא להגיע לתוצאות שאתם רוצים להגיע אליהם. אני יכול לתת את עצמי בתור דוגמה. עשיתי כבר מעבר אחד של פוליש על הג'ולייטה בבית. המצב אומנם השתפר אבל עדיין היו הרבה שריטות ומצב הצבע לא היה לטעמי. ידעתי שצריך לעשות עוד מעברים אבל בבית קשה לעבוד בחניה, בלי תאורה נכונה. אם הייתי מגיע ליעקב קודם לכן הייתי חוסך לעצמי הרבה עבודה ומסיים את עבודת הפוליש בפעם אחת. ממליץ להשתמש בחומרים שיעקב משתמש בהם, או בזמן העבודה אצלו או לקנות ממנו, יש לו חומרים איכותיים ביותר, אומנם הם עולים קצת יותר אבל אני חושב שזה שווה את זה ושבשביל איכות משלמים. עכשיו מצב הצבע הרבה יותר טוב ואני מרוצה, יש עדיין מקומות שלא עשיתי ב 100% ויש סווירלס אבל זה בקושי נראה ואני לבינתיים לפחות יכול לחיות עם זה. אם ארצה לעבוד שוב על הרכב אפנה ליעקב.

לסיום, כמה תמונות אחרי פוליש ואוטם צבע. לגבי תיקון הדלת באלעד שירותי רכב, התיקון נעשה על דלת הנוסע הקדמית ליד הנהג, אני לא הבחנתי בהפרשי צבעים.

IMG_20141226_190636.jpg

IMG_20141226_190640.jpg

IMG_20141226_190646.jpg

IMG_20141226_190651.jpg

IMG_20141226_190704.jpg

IMG_20141226_190710.jpg

IMG_20141226_190717.jpg

IMG_20141226_190729.jpg

פורסם

זהו,אני מניח שהגעת לשלמות:mm_yeah:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

היום היה לי חשק לעשות שטיפת מנוע, אז עשיתי [emoji4] .

התהליך כלל השפרצת מים ראשונית, ריסוס עם APC של Maguire's בדילול 1:8, מעבר עם מברשת, המתנה של כמה דקות, שטיפה עם מים, מעבר עם סמרטוט רטוב וייבוש עם סמרטוט יבש.

תמונות לפני.

uploadfromtaptalk1422025240764.jpg

uploadfromtaptalk1422025276588.jpg

uploadfromtaptalk1422025331754.jpg

uploadfromtaptalk1422025978804.jpg

עריכה אחרונה על ידי adidas1

• תוכן חדש...