Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ראנקס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

אני ממש רגע לפני רכישת טויוטה ראנקס שנת 2003 אבל רגע לפני שרכשתי את הרכב התייעצתי עם המוסכניק שלי שאמר לי לא להתקרב לרכב כי הוא עושה המון בעיות.

אני מאוד מבולבל כרגע אשמח לעזרה מחברי הפורום

תודה רבה

דאבל קיקר

פורסם

יש משהו במה שהמוסכניק שלך אומר,

לקורולה מאותן שנים הייתה בעיה של בוצה במנוע, שאצל חלק מהאנשים גרמה גם להחלפת מנוע.

שמעתי גם תלונות על בעיות חשמל, אבל זה בקורולה, אולי בראנקס לא קיים.

אני בכל מקרה ממליץ לשקול רכב אחר בתקציב הנ"ל, לטויוטות לרוב מחירון מונפץ ולא הגיוני,

אולי תציין מה התקציב שלך, הדרישות ונוכל להתאים לך רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

הייתה לי RUNX כזאת מודל 2003 כמה שנים טובות,

כל טיפול שני נדרש לנקות אגן שמן אם לא תצטבר בוצה במנוע(לפני שידעתי נתקעתי פעמיים עם האוטו בגלל נורת לחץ מנוע).

בנוסף הממיר הקטליטי דיי בעייתי(הלך לי ב86 אלף קילומטר),

ללא ספק לא דור מוצלח של הקורולה, הבעיות הנ"ל נפתרו במתיחת פנים של 2005 ומעלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על התגובה והעזרה.

שנית התקציב 25 דרישות רכב חסכוני לנסיעה לעבודה 30 קמ ביום

דאבל קיקר

• תוכן חדש...