Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחילה בעיה שלפעמים כשאני סוגר את חלון הנהג, הוא נתקע איפה שהוא באמצע ומסרב לעלות. בד״כ אני צריך לחכות בערך דקה ואז בלחיצה הוא עולה עוד קצת ונתקע שוב, שוב לחכות דקה ושוב עולה קצת וכן הלאה עד שהוא נסגר לחלוטין אחרי כמה נסיונות כאלה.

זה לא קורה בכל פעם, לפעמים הוא עולה עד הסוף ללא בעיה. יש לציין שבפתיחת החלון אין שום בעיה.

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם (נערך)

מסילות מלוכלכות (רוב הסיכויים ברכב כה ישן). לנקות היטב לכל האורך, ולשמן בגריז סיליקון.

אם לא עזר- חיישן התנגדות עייף. אבל דיה לצרה בשעתה. לא סביר שזו הבעיה.

ההסבר הטכני:

למנוע יש חיישן שיודע להפסיק את פעולת המנוע, כשהחלון מגיע לסוף מהלכו, ע"י כך שהוא חש בעליה בהתנגדות (החשמלית).

בגלל שהמסילות מלוכלכות, המנוע מתאמץ,ההתנגדות עולה, והחיישן "חושב" שהוא הגיע לסוף מהלכו,ומפסיק את הזרם.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התגובות,

בנוגע למסילות, היכן הן נמצאות?

במידה ומנוע החשמל מת, יש לכם מושג מה צריכה להיות סביבת העלות להחלפה?

תודה

פורסם (נערך)

המסילות משני צידי החלון.

היכן שהחלון נוגע במסגרת הדלת.

אם הבוקסר צודק, שיפוץ המנוע הקיים (ניקוי והחלפת פחמים) יעלה כ-200 ש'.

תתחיל מלגרז מסילות. זה יותר זול.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

אני עדיין מחפש מישהו שיכול להחליף פחמים במנוע של החלונות חשמל, לא ניראה לי שיש מישהו שמתעסק עם זה.

אם תמצא תעדכן בבקשה...

לנקות מסילות זה טוב, אבל מה שאתה מתאר זה מנוע.

פורסם

באיזה איזור בארץ?

כבר יותר מ10 שנים שלא נדרשתי לנושא.

בזמנו, היה מישהו שמלפף מנועים בשד' הר ציון בת"א (בין אלו שמוכרים מקררים משומשים, בחצר, כמה בתים מהתחנה המרכזית החדשה) שהיה מתאים לך פחמים לכל מה שתרצה.

שיפצתי אצלו ממנועים של חולנות חשמל (ששם הפחמים שטוחים עם מגרעת בצורת חצי ירח), ועד מקדחה חשמלית (ששם הפחמים הם מסוג "עפרון").

אני מניח שכל מלפף מנועים עם סבלנות ישמח לעזור.

כמו כן, חבר שיפץ לא מזמן אצל "ברוך ובניו" מנוע במחיר שהזכרתי. אבל הם לא מוכרים חלקים, אלא משפצים בעצמם.

(פחמים עלו לי בזמנו משהו כמו 20 ש', שיפוץ עולה פי עשרה).

• תוכן חדש...