Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי לא מזמן מכונת שטיפה של קרשר (לא זוכר כרגע את הדגם המדויק) ורציתי לדעת אם סדר פעולות השטיפה שלי לא יגרום לסווירלים מיותרים:

1) שוטף את כל האוטו בעזרת המכונה רק עם מים עם הצינור שהגיע עם המכשיר.

2) מחבר מקציף וממלא את האוטו בסבון עד שנהיה מושלג.

3) מביא דלי מלא מים (עם מגן לכלוך/אבק בתחתית הדלי), סופג כפפה במים ומוריד את הסבון עם שאר הלכלוך מהרכב וכל פעם סופג את הכפפה במים וחוזר על הפעולה מספר פעמים עד שהסבון יורד.

4) חוזר על פעולה מספר 1.

5) מייבש עם מגבת Water Magnet של מגוויירס (יש לי שלוש לכל שטיפה).

לאחרונה שמתי לב לשריטות קטנות על מכסה המנוע שנראות כאילו מישהו לקח קרטון קטן ומלוכלך ופשוט העביר אותו על חלק קטן ממכסה המנוע שלי כאילו שהוא מדף שירות. כבר התחלתי לחשוב את מי מהשכנים/חבר׳ה בעבודה להאשים בזה אבל אז ראיתי את כמות החתולים שיש בחצר הבניין שלי ולדעתי זה מגיע מהם.

איך ניתן למנוע מהם מלקפוץ על הרכב? ראיתי בחנות חיות לא מזמן שיש מן ג׳ל או תרסיס (לא זוכר במדויק) שמרחיק אותם מהאזור. מישהי שמע/מכיר דבר כזה? זה עובד?

f2ccef752e0da6eb08d9e8b5a62fc14b.jpg

ומשהו נוסף שנזכרתי בו, איך אתם שומרים על מטליות הניקוי שלכם אחרי שהן מתלכלכות? ניתן לכבס אותן במכונת כביסה? אם כן, על כמה מעלות? למשך כמה זמן? או שפשוט להביא אותן לחברה שלי? :)

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

לגבי החתולים- יש שרשור די ארוך בפורום אחר לגבי זה, אני ניסיתי 2 מהחומרים האלה ולא ממש עבד.

הגעתי למצב שהכנתי חומר לבד - 3 כפות פילפל שחור גרוס + 2 כפות צ'ילי גרוס + ליטר מים רותחים, לכסות (לא לסגור, עם האדים זה עוד יכול לפוצץ את הכלי)

לתת לזה לשבת לילה, לערבב ולשפוך מסביב לרכב. קצת מלכלך, אבל תוך יום זה מתייבש\ נשטף.

רק תזהר כשאתה עובד עם זה, הריח של זה יכול להרחיק גם אנשים. בינתיים שמתי לב שזה גורם לחתולים אצלי ברחוב פשוט לא להתעקב ליד הרכב שלי. עוברים לידו בהפגנתיות (וכשאני רואה את זה- חוטפים שפריץ של מים\ ONR\ מה שיש לי ביד)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...