Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי פג'ו 206.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב יקנה רכב פג'ו 206 שנתון 2000/2001 או אפילו 2002 זה לא משנה לי כל כך. מנוע 1,400 ידנית. יש בעיות מיוחדות או מוכרות שאני צריך לדעת עליהם לפני הקנייה? האם הקנייה של הרכב היא החלטה טובה?

כל פרט שיכול לעזור.. אודה לכם מאוד מאוד..

הרכב ישמש לנסיעות ללימודים כ -3 פעמים בשבוע , נסיעה של בערך 30 קילומטר. וקצת בתוך העיר שלי ( עיר קטנה )

התקציב שלי הוא 10 אלף שקל . לא כולל כסף בצד ליישור קו ( בערך 2,500 שקל.)

בברכה,

מתן.

פורסם

אין משהו מיוחד לרכב הנ"ל, בגיר הידני הוא אחלה.

בתקציב של 10K תשקול גם לרכוש יונדאי גטס רמת גימור GLS או GLI הרכב אמין מאוד, יהיה מצוין בשבילך.

תחפש גם פונטו ספייס, הרכב אמין, מרווח וחסכוני בדלק.

אין עדיפות לאחד מהרכבים הנ"ל, זה כבר העדפה שלך. הכי חשוב בתקציב שלך לקחת רכב הכי שמור שאפשר, עם טסט הכי ארוך.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אין משהו מיוחד לרכב הנ"ל, בגיר הידני הוא אחלה.

בתקציב של 10K תשקול גם לרכוש יונדאי גטס רמת גימור GLS או GLI הרכב אמין מאוד, יהיה מצוין בשבילך.

תחפש גם פונטו ספייס, הרכב אמין, מרווח וחסכוני בדלק.

אין עדיפות לאחד מהרכבים הנ"ל, זה כבר העדפה שלך. הכי חשוב בתקציב שלך לקחת רכב הכי שמור שאפשר, עם טסט הכי ארוך.

אז זהו שהתלבטתי בין פונטו , ל 206 בסוף ניראה לי שאלך על ה206.

בברכה,

מתן.

פורסם

בתקציב שלך תחפש את הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה וטסט ארוך.

למידע נוסף ממליץ לך לעיין במדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם
בתקציב שלך תחפש את הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה וטסט ארוך.

למידע נוסף ממליץ לך לעיין במדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

וואו אחלה מדריך , המון מידע אני לא מאמין שאזכור את כל הפרטים האלו במהלך הקנייה.. אבל אני מקווה שאזכור את העיקריים.

תודהרבה לך :)

בברכה,

מתן.

פורסם

היה לי בזמנו רכב כזה, הרכב היה נעים מאוד מתוחזק טוב (מוסך מורשה של פיג'ו), אחרי 5 שנים ו 54000 ק"מ הופיע סדק בבלוק מנוע.

לפי מה שהבנתי זה קורה מידי פעם...

פורסם
היה לי בזמנו רכב כזה, הרכב היה נעים מאוד מתוחזק טוב (מוסך מורשה של פיג'ו), אחרי 5 שנים ו 54000 ק"מ הופיע סדק בבלוק מנוע.

לפי מה שהבנתי זה קורה מידי פעם...

נהנת ממנו? נתן תמורה טובה?

בברכה,

מתן.

פורסם

נהניתי מאוד עד לאותו אירוע...(החלפת המנוע עלתה לי כמעט 10000 ש"ח)

ואם לדבר ברצינות הרכב היה נעים לנהיגה, נוח ומרווח מקדימה. אבל לאור העובדה שלמיטב הבנתי הוא תוחזק ברמה מקסימלית, אופי הנהיגה שלי די רגוע והקילומטראז היה יחסית נמוך, אפשר לומר שדי התאכזבתי.

• תוכן חדש...