Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פריקים או ערסים???

איפה ראית כאלו?... ולאיזה קטגוריה אני ניכנס?

אתה בסדר אתה :)

לפחות שלום אתה אומר.

אתה באמת רציני לגבי שאלת האיפה ראית כאלו ? :) חסר ? (עדיף לא לנקוף בשמות)

פורסם

srack כתב:

אתה בסדר אתה :smile:

לפחות שלום אתה אומר.

אתה באמת רציני לגבי שאלת האיפה ראית כאלו ? :smile: חסר ? (עדיף לא לנקוף בשמות)

1.כמה זמן היתה במפגש 20 דקות שרק התחילו להגיע אנשים..... אז את הדעות האישיות שלך תשמור לעצמך.:mm_nah:

2.תפסיק להגיב כמו ילד בן 10.:mm_nah:

3.יש שם "רסים ופריקים"..... אז אני יראה לך שאין כזה דבר אצלינו וגם אם יש אף אחד לא ביקש ממך להיתחתן איתם (בסופו של דבר אתה זה שמחליט עם להתידד ואם מי לא).:mm_yeah:

סבבה הדברים הובהרו כראוי..........?:shock2:

תודה והמשך יום טוב לכול הגולשים.:wave2:

מועדון PSI פיג'ו סיטרואין ספורט בישראל!!!!!!

קפצו לביקור...

פורסם

אני חייב להגיב!

פריקים וערסים? מה אתה בנאדם מושפע? מצוין שעזבת באמצע! עדיף שאנשים עם גישה כמו שלך שלא יבואו!

המפגש היה מצוין!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

המפגשים הם אחלה מי שלא בא מפסיד (מצטערים שלא בא קוסם וליצן פעם שעברה )לא צריך להיות בעל אוטו ספורט כל אחד מוזמן

רק שיהיה לפחות בן אדם

ליאור

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

אם יהיה ביקוש אז בטח שיהיה, אני יהיה רצון לארגן טיול לאחר המפגש, זה יתפרסם בפורום PSI.

כמו כן, תמיד יכולים לצוץ טיולים ספונטניים

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

רק שאני אדע, המפגש הוא למכוניות צרפתיות ספורטיביות בלבד?

או שאני אוכל לבוא עם ה306 מונית סדאן של אבא שלי ולהרגיש בנוח?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חברה אין בעיה המפגש פתוח לכל פיג'ו סיטרואין בישראל לא משנה איזה רכב יש לך אם זה ספורטיבי או לא.... סבבה :wink:

וחוץ מזה אתם גם מוזמנים להיכנס לאתר שלנו ולהיצטרף.... :-D יש קישור בסוף התגובה שלי...

תודה והמשך יום טוב:wave2:

מועדון PSI פיג'ו סיטרואין ספורט בישראל!!!!!!

קפצו לביקור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...