Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די כבר די, כל אחד פותח את הפה על הנבחרת. נכון, לא מבריקים, אבל ראיתם נבחרת שכן מבריקה בזמן הזה? אפילו גרמניה קיבלה מפולין, נו ו? המטרה כאן ועכשיו היא לאסוף נקודות, ביפה במכוער בכוח במוח, זה לא משנה לאף אחד, כל עוד נהיה ביורו. יש לנו 6 מ-6, שיהיה לנו גם 24 מ-24 ונשחק מסריח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמשיך את מה שכתבתי קודם, לכל קמפיין ישראל מגיעה ומזלזלת במתחרות הבנוניות שעל הנייר שוות לה, מה שגורם לכך שבסוף כל קמפיין ישראל לא עונה וכל עם ישראל מבואס. פעם אחת נבוא קטנים, לא נזלזל בווילס ובבוסניה, נקפיד לא להפסיד את המשחקים האלה, בטח שלא בבית ונשתדל לעלות מהמקום השני ליורו.

לישראל יש הזדמנות בבית יחסית סביר, בו היא יכולה לעלות, שוב אציין אין מה להתלהב אחרי 2 הנצחונות ונצטרך לראות בהמשך. אבל אם נקטין ציפיות אולי סוף סוף נצא גדולים.

בהצלחה לנבחרת!!

פורסם

אני בטוח שעם תמיכה של כל הקהל בסמי עופר אפשר לנצח את בוסניה וווילס. בחוץ להתבנקר ולהוציא תיקו. גוטמן אלוף בזה.

וזהו. עלינו.

פורסם

מי שחושב שננצח את בוסניה בבית , טעות בידו. במקרה הכי טוב יהיה תיקו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כל הכרטיסים לבוסניה כבר נמכרו.

בסופו של דבר יש לנו נבחרת לא רעה. ברור שאנחנו לא ברמה של בלגיה. אבל את בוסניה אפשר להפתיע ואת ווילס אנחנו לוקחים.

אולי בקרדיף נפסיד, אבל בארץ כל תוצאה מלבד נצחון תהיה אכזבה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

איך אתה יודע שכל הכרטיסים כבר נמכרו?

אתמול צילצלתי למשרדי לאן לשאול ונאמר לי שרק חודש הבא יהיו כרטיסים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא הצלחתי השיג כרטיס, למישהו יש מושג איפה קונים? גוגל מפנה לאתר לאן, אבל שם מחוייבים לקנות מנוי לשלושה משחקים.

הפסיקו עם מכירת כרטיסי משחק? יש רק מנויים? ממתי זה קרה?

פורסם

איך אני אוהב לראות את הליגה הספרדית בשבת. פשוט תענוג. ריאל עושים מה שבא להם על המגרש וגם ביום רע של רונאלדו הם עדיין טובים.

ואז יש את הליגה שלנו....ואתה מבין את ההבדל....:?:-D

• תוכן חדש...