Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמישהו יפתח כבר עסק לייבוא מקביל של חלקים לואגיות - כמו סודאי לפיאט, גאן לפיזו ויונדאי שופ ל... יונדאי. הצלחה מובטחת. כנ״ל לגבי ייבוא מקביל לרכבי המותג

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחושה שלי , היבואן נדרש להחזיק חלקים , הוא מחזיק את כל מה שזז באופן טבעי ... מה שלא , הוא פשוט , דופק לו וואחד מחיר עם זמן הספקה של שבוע ... קרי , אם בכל זאת ימצא הרוכש , הוא יטיס את החלק לארץ... שוב רק תחושה שלי.

פורסם

גם הטסה עם שליח מיוחד שיחזיק את החלק ה"יקר" במכנסיו לא תעלה כל כך הרבה...

אני עוד מחכה לשמוע מאיזה נציג של צ'מפיון שזו טעות ואמור להיות 700... או לחלופין על מישהו ששילם כזה סכום...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתם נדבקים למחיר ולא מוטרדים מהעובדה שחלק פלסטיק נשבר אחרי שלוש שנים. נכון כל היבואנים גנבים או לפחות רובם. אבל ראבק בסובארו ליאונה של שנות השמונים הפלסטיקים שורדים עד היום ובגולף gti הם לא שורדים שלוש שנים, זה האבסורד הגדול. שיקחו 9000 ש"ח, אבל שלא יתקלקל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

בתור אחד שקונה חלקים מקוריים ברשת במשך מעל לעשור ולא נכנע למחירי העושק בארץ ,

אני רק רוצה להעיר שהעלות של ידית מקורית אצל דילר רשמי וזול היא 350-400 דולר לא כולל משלוח ומכס/מע"מ.

אני גם רוצה לציין שב ALIEXPRESS הסיכוי להשיג חלק מקורי הוא בסביבות 0. כבר הזמנתי משם לא מעט חלקים,

שמביני עניין יזהו מיד שאינם מקוריים (כמובן שחלקים אלו הוחזרו למוכר) .

כשמדובר בחלקי קוסמטיקה שהם העתקים באיכות גבוהה, אז אפשר לחיות עם זה, אבל חלקי מכאניקה/ חשמל לא הייתי מעיז להתקין ברכב.

אגב, מעניין אותי לראות את הבלאי שנגרם לידית המקורית.

אשמח אם תעלה תמונה.

נ.ב. אני בMK6 DSG שנת 2010, הידית נראית כמו חדשה...

מאז שהרכב אצלי (שזה לא הרבה זמן) אני משתמש בחומר להזנת העור עליה ועל ההגה כדי לשמור עליה.

בGTI הקודמת זה מאוד עזר, ההגה שלה והידית הילוכים היו במצב טוב מאוד ביום המכירה (140 אלף ק"מ על השעון בערך)

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מישהו יכול לברר כמה עולה פקק לונטיל מקורי מצ'מפיון?

אני מהמר על 1799 ש"ח + 150 התקנה.

האמת שנעלם לי (או נפל מתישהו,לא שמתי לב עד לאחרונה) הפקק הקדמי ימני.

אולי נעשה ספורט ונשאל שם בקרוב :D

המחיר שלה דרך אגב היה יותר מ-500 ש״ח!

עבור מדבקה.

זהו? יצאת זול

תחנת דלק מסוימת שילמה עבור רכבי הקודם,1500ש"ח למכסה טנק דלק (קוטר 100מ"מ נדמה לי,עם מדבקת יצרן מעפנה)

למה? ככה צ'מפיון ק"ש רוצים,וקיבלו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...