Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי לפורום,

אני לא כותב פה הרבה אבל החלטתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי לאחרונה, שבסופו של דבר גם גרמה לי לקנות אברת'!

הכל התחיל בצעד הראשון בסוכנות אבארת', שם קיבלתי יחס אישי, חם (להבדיל מהרבה סוכנויות אחרות, ועברתי באמת הרבה!) ונסיעת מבחן שהעיפה לי את הפוני (אפילו שאין לי..).

אחרי כמה ימים חבר הזמין אותי לטיול אברת'ים דרומה, לא יכלתי לסרב! (טיול הרכבים הראשון שלי)

שבת, 0600 בבוקר נפגשים בלטרון. רק מלראות את כל המכוניות בשורה כבר התחלתי להתרגש, והבנתי שהגעתי למקום הנכון!

לא הכרתי פה אף אחד, אבל הרגשתי בבית.

האווירה הייתה אדירה! נסענו כולם ביחד לים המלח דרך הנופים היפים של ארצנו. מאוד נהנתי מהנסיעה!

חוץ מהמכונית האדירות מאוד אהבתי גם את האנשים עצמם, שיצא לי להכיר בהרבה עצירות שעשינו.

שלא לדבר על ארוחה במסעדה מפנקת מאוד על חשבון היבואן! (וזה ממש לא מובן מאליו!!)

לא עבר הרבה זמן, ושוב מצאתי את עצמי בסוכנות, הפעם הגעתי "על מנת"

תהליך הקנייה היה מאוד נוח וחלק! – קיבלתי אפילו רכב שכור לאחר שהשארתי את הרכב הקודם שלי בטרייד-אין שלהם.

אני יכול להמשיך לכתוב פה עוד הרבה מאוד, אבל אני אפסיק פה כי גם ככה אני לא אצליח לתאר את כל החוויה המדהימה במילים..

לסיום, נשאר לי רק להגיד תודה רבה על חוויה אדירה!

והיום, אני מאוד גאה להיות חלק מקבוצת בעלי העקרבים!

פורסם

כל הכבוד , תתחדש ותהנה מרכבך ומקבוצת העקרבים (כי לפי הידוע לי אין עוד קבוצות כל כך מגובשות בארץ אצל יבואנים אחרים וחבל) .

ואולי תעלה תמונה או שתיים של האבארת' שלך שקנית :wink:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

בקיצור קנית רכב כדי להצטרף לקבוצה כלשהי.

לפחות אתה מרוצה מהרכב? :)

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

שוב פעם אני נדהם מחדש כמה בן אדם אחד יכול לעשות הבדל ולייצר ערך מוסף למותג.

כל הכבוד לעומר. לאיש המותג. כל הכבוד גם לסמל"ת שנתנו לו לעשות את מה שהוא עושה בדרך שהוא עושה את זה.

פורסם

תתחדש,מחכים לתמונות!!8)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סחטיין. לפי מה שהבנתי, הם מציעים גם שירות של "מזכירה אישית" שדרכו אתה יכול להזמין מקומות במסעדות, כרטיסים למופעים / סרטים וכו'. שזה מגניב לאללה.

וכן, ארוחה על חשבון היבואן במסגרת טיול מועדון, זה ממש מגניב.

רק בגלל הסיפורים על היבואן מתחשק לרכוש אבארת' (אם כי הלב רוצה ג'ולייטה תלתן ירוק)

פורסם

תתחדש, אין ספק כי עומר עושה חיל באבראט' ולנו נותר רק לקוות שיבואנים אחרים יתחילו כבר לקלוט מה השקעה שכזאת עושה ללקוחות הפוטנציאלים, ללקוחות החוזרים, לערך המותג בארץ ובסופו של דבר לדבר שהכי חשוב להם- מכירות רכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שאפו תתחדש!

ואכן מאנשים שפגשתי שמעתי שהרבה זה בזכות מנהל המותג עומר גלברט שעושה חיל בנושא קידום המועדון

כן ירבו

S2k4life

"S2000, Its not a car Its a life style"

פורסם
בקיצור קנית רכב כדי להצטרף לקבוצה כלשהי.

לפחות אתה מרוצה מהרכב? :)

מה היא קניית רכב ספורטיבי אם לא חוויה? וכן, החוויה כוללת גם משתתפים אחרים שאיתך באוטו הראש. אז נכון היא לא מאיצה כמו פולו gti או מתנהגת כמו 208gti. אבל היא כן נותנת חוויה בדמות מועדון חזק ורכב שונה.

פורסם

אגב איך הולך עניין הארוחה,מתקשרים לנציג קובעים מתי יש טיול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...