Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2011 מאלבר , טופס בדיקה , חוות דעת ובדיקה נוספת

dodiguy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב בהמשך לאשכול הקודם אותו פתחתי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542959-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%94-2011-%D7%91%D7%A8%D7%9E%D7%AA-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7

עברנו בהרבה מקומות, מצאנו את מה שנראה כרגע הכי טוב , מאלבר שנתון 2011, 77 אלף ק"מ דגם הLX כרגע ב65 אלף ש"ח

הרכב נמצא במרכז והזמנו אותו לפה לחיפה לבדיקה והכל, אני מצרף את טופס הבדיקה שלהם שתראו אם יש משהו חשוד למרות שהוא יחסית נקי, הבדיקה שלהם בוצעה במכון מ.מ.מ לפני כחודש , כאשר הרכב יגיע לפה נרצה להוציא אותו לבדיקה חיצונית מטעמנו , הבעיה שאני לא באמת מבין במכונים ולא מכיר אף אחד, מישהו יכול להמליץ על מכון אמין בחיפה ? , המכון הקרוב הוא גם של מ.מ.מ אבל אני לא רוצה לעשות בו מחשד שיש בניהם שת"פ כי הם גם עשו את הבדיקה של אלבר.

זה טופס הבדיקה שלהם .

dntemnkvrd4h.jpg

http://up411.siz.co.il/up3/dntemnkvrd4h.jpg

תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון

הבדיקה הזאת לא שווה כלום.

בדיקה מטעמך תתן תוצאות אחרות לגמרי. טוענים שקומפוטסט בחיפה מומלצים אבל ראיתי שהם עובדים עם חברות ליסינג אחרות, כך שאני לא יודע בוודאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי הצעה מאלדן לפני שבוע וחצי על קיה פורטה חדשה 2014

מקדמה של 6000 שח .

תשלום קבוע של 840 לחודש למשך שנתיים

לאחר מכן תשלום היתרה או החלפה לרכב אחר באותו המסלול.

-לא לקחתי כי אני מחפש רכב אחר לחלוטין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גל שלום, בעסקה שאלבר הציעו לך מדובר על בלון של 80%, כלומר בסוף תקופה היית צריך לשלם להם

98,840=840*125000-600.

אם היית רוצה לסיים את העסקה ולמכור את הרכב לאדם אחר, בשום מצב לא היית מקבל את ה-98,840 אחרי שנתיים לרכב יד ראשונה ליסינג ואז היית חייב לעשות עסקה חדשה.

במילים אחרות, חתונה קתולית עם גירושים קשים

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער גל אך איך זה מתקשר לשרשור הנ"ל ? מאיזה סיבות החלטת שאתה מחפש משהו אחר לחלוטין כי בקטגוריה הנל הרכבים פחות או יותר דומים, הייתה לך התנסות מסויימת עם השנתון המדובר ? 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי דרור.

החשבון שעשית לא מדוייק(רק בגלל שהם מוכרים את הרכב במחיר של כ 100000 שקלים) גם לא הבנתי איך הגעת למספר הזה ואיפה הסוגריים??

אבל זה לא משנה...

דבר נוסף:

הרי לכל רכב יש את ירידת הערך החודשית שלו שהיא עומדת על סך של 600-1000 שח בחודש תלוי בסוג ובשנתון.

אתה משלם את ירידת הערך החודשית ובתום התקופה(שנתיים או שלוש) תחזיר ותמשיך בעסקת ליסינג מימוני אחרת...

לדעתי דרך זו מאפשרת לאנשים לקחת רכב חדש עם תקציב"הגיוני" למציאות היום יומית.

:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומצד שני להיות חייב כול הזמן לתשלומים.

בקשר לבדיקה מצטרף לדעת החברים פה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי הצעה מאלדן לפני שבוע וחצי על קיה פורטה חדשה 2014

מקדמה של 6000 שח .

תשלום קבוע של 840 לחודש למשך שנתיים

לאחר מכן תשלום היתרה או החלפה לרכב אחר באותו המסלול.

-לא לקחתי כי אני מחפש רכב אחר לחלוטין.

זה אומר 1090 שקל תשלום חודשי על הרכב. סה"כ לא רע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה אתם קצת סוטים מן הנושא אם אפשר בבקשה לחזור לנושא השרשור

* "תיקונים כללי בגוף המרכב, פגיעות פח ופגושים " זה אומר תאונת שילדה ?

עריכה אחרונה על ידי dodiguy
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

לא, אבל אתה לא יכול לדעת אם לרכב באמת יש פגיעה בשלדה מהבדיקה הזאת, מאחר והיא מוזמנת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עיינתי היום בבדיקה שניתנה לי ורשום שם שהמונה בעת הבדיקה היה 73731 , אך האוטו נמכר עם 77581, הבדיקה בוצעה לפני כחודש וחצי , איזו סיבה יש שאלבר תעשה את הבדיקה ושהאוטו ימשיך לנסוע באופן שוטף אצל מישהו ועוד 3420 קמ בחודש וחצי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כן. מישהו מעפולה רצה לראות אותו והתחרט ואחרי זה מישהו מבית שאן רצה והתחרט ואחרי זה מישהו מאשדוד רצה ו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...