Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורצים נחושים יעקרו אותה, אל דאגה. הטריק הוא להחביא כספת אחת טוב טוב כדי שלא ימצאו אותה עם גלאי מתכות, ולשים עוד כספת הסחה במקום שקל למצוא.

אולי כספת בבנק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה כמו שמישהו מסמן את הרכב שלך (ולא כלב...).

העיקר זה להחביא היטב עד כמה שניתן.

כספת הסחה - רעיון טוב , אבל לא נראה לי שתשתמש בו.

כספת תיתן לך לכן, לא יותר משקט נפשי / כסת"ח למקרה ואתה מחזיק בנשק.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא ממליץ לקבור ברצפה עקב סכנות חלודה וכיו"ב.

חוץ מזה, יש לך קיר מספיק "עמוק" ע"מ לחצוב בו גומחה לכספת ?

אל תתייאש.

תמצא את המקום המתאים (מאחורי ארון / שידה כבדים או משהו כזה).

ואם זה כ"כ מייאש - יש כספת בבנק.

alfa 156 2.5.

פורסם

תחביא בפריזר.

שם גנבים לא מחפשים.

זה מעין הסכם שכזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני שם את הכסף והתכשיטים עם צעצועי המין. אמור להרתיע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל כספת טובה יותר מאין כספת. כספת איכותית עדיפה על כספת סינית ב-99 ש"ח. כספת מבוטנת עדיפה על כספת המחוברת בג'מבו לקיר. הכל שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע מצד אחד, ואיזו רמת הגנה (ורמת סיכון) אתה מוכן לקבל.

לדעתי כספת סבירה (איטלקית עם מנעול מכאני) מבוטנת לקיר, דורשת עבודה וידע מצד הפורצים, וגם עשיית רעש, ויש סיכוי שהם פשוט יוותרו.

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה החשובה היא מה אתה רוצה לשים בכספת. לדעתי האישית כל עוד זה לא נשק או חפצים עם ערך סנטימנטלי שלא ניתן לקנות שוב(למשל איזה עגילי זהב ויהלומים של סבתא שנספתה בשואה) עדיף פשוט לבטח וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חיבור כספת לקיר או יציקת בטון עליה לא ממש מקשה על גניבתה

ראיתי חולץ כספות בעבודה, דומה לחולץ קלאצ רק בטיפה יותר גדול, בעיקרון זה גם כלי שניתן להכין בבית למי שיש כמה כלי עבודה.

עבודה של 5 דקות גג ללא רעש בכלל ואו שהכספת מחוץ לבטון או שהקיר זז מהכספת ובכל אופן שניהם מופרדים.

הפתרון הוא כספת כבדה ממה ש 2-3 אנשים יכולים לשאת :roll:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כספת עוד לא עצרה אף גנב, עדיף להחביא טוב מאשר כספת, שגנבים מחפשים בבית הם מחפשים יותר את הכספת מאשר את הכסף עצמו.

תמצא לך מיקום טוב לשים את הכסף אפילו דופן כפול של משהו או נישה נסתרת.

פורסם

לצורך הזה פחות חשוב איזה צעצועים, יותר חשוב שיהיו במראה של לא ניקו אותם אחרי השימוש...

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
פורצים נחושים יעקרו אותה, אל דאגה. הטריק הוא להחביא כספת אחת טוב טוב כדי שלא ימצאו אותה עם גלאי מתכות, ולשים עוד כספת הסחה במקום שקל למצוא.

אולי כספת בבנק?

לא יודע עד כמה זה מהווה שיקול, אבל מרבית הבנקים (אם לא כולם) לא מבטחים תכולת כספות. אם השומר עושה יד אחת עם פורצים (וזה כבר קרה) אז הלך כל הרכוש.

מעניין אם ניתן לבטח תכולת כספת ביתית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...