Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, יש לי אופניים חשמליות שמשמות אותי בנאמנות כחצי שנה. מגיע בקלות ל40 ק"מ בין טעינות. עד כאן הכל טוב ויפה.

כל בוקר כל הילדים עוקפים אותי במהירות ואני לא מצליח לעקוף אותם גם אם אפדל חזק.

הבנתי שהמון אופניים נמכרות ללא ההגבלת מהירות ואני שוקל לפתוח את ההגבלה גם.

מה דעתכם? מה ההשלכות שיכולות להיות מלבד החוקיות? אשמח לשמוע את דעתכם.

יש לי אופניים ליאמי שלמיטב הבנתי הם נחשבות למעולות בשוק. תודה רבה

תמיר.

פורסם

ההשלכות הן ההשלכות של נהיגה בכלי מנועי לא חוקי, על כל המשתמע בכך במקרה של תאונה חו"ח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אמממ אל תפגע,אבל לא חשבת על זה שאתה שוקל קצת יותר מהילדודס?:wink:

עשיתי סיבוב על אופניים חשמליות של בן דוד שלי ללא הגבלה,והוא התלהב "אני מגיע ל36 קמש!!!" וכשאני עליתי הגעתי רק ל32 קמש,סביר להניח שזה כי אני שוקל קצת יותר ממנו.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

ממש מוזר!

אני שוקל 80 והגעתי עם האופניים שלו ל32 קמש.

אולי האופניים יחסית חלשות?

כי לפי מה שאני יודע ההגבלה היא רק למהירות הסופית(25 קמש),זה לא כמו אופנוע מוגבל ואז זה מגביל את הכח סוס ומומנט של המנוע.

ההגבלה רק משחררת את המצערת כשהמד קמ'ש מראה 25 ונותנת לך לשייט במהירות הזו ולא להאיץ.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

המד-אוץ מכוון?

שהזמנתי אחד מאייבי, הוא הראה לי שאני משייט על 30 קמ''ש.

לאחד ניסיון אימות עם אפליקציה יעודית. זה הראה שהוא ממש מזייף.

לאחר כיול, ללא פידול אני לא עובר את ה20 קמ''ש.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אצלי אין מד מהירות. בדקתי עם הgps של הפלאפון. אצלי ההגבלה ממש מורגשת, המנוע פותח חזק ושההגבלה נכנסת בקושי שומעים אותו עובד.

תמיר.

פורסם

לא רק ברכב: המשקל משפיע מאוד על המהירות בעת טיפוס (שיפוע של עלייה), ומוסיף למהירות בירידה, ולא אמור להשפיע על המהירות במישור (רק על התאוצה) אבל שטח חתך הפנים (איש גדול ורחב יותר) מאוד משפיע.

פתיחת ההגבלה עלולה להקטין את טווח הנסיעה.

ממליץ לבדוק קודם כל לחצים בצמיגים: אחורי - כמה שיותר, כל עוד נשמרת הנוחות מעל מהמורות ולחלואים בדרך, ולא מעבר למגבלת הצמיג. קדימה 5-10 PSI פחות מבצמיג האחורי.

לאחר מכן הייתי מחליף לצמיגים עם פחות התנגדות לגלגול.

פורסם

היי. לפי החוק:

א. ההספק המרבי של המנוע החשמלי אינו עולה על 250 ווט;

ב. המנוע החשמלי מופעל באמצעות דוושות האופניים;

ג. הספק המנוע יורד עם העלייה במהירות האופניים ומנוע מפסיק פעולתו כאשר מהירות האופניים עולה על 25 קמ"ש;

ד. האופניים תואמים את דרישות התקן האירופיEN15194 והוראות לעניין יישום התקן בישראל שקבע מנהל אגף הרכב במשרד התחבורה והעומדות לעיון הציבור באגף הרכב

לגבי השאר. איזו סוללה יש לך באופניים?

פורסם

אם כבר בנושא הנ"ל עסקינן, האם ההגבלה היא מהפאנל הקטן בו בוחרים את רמת העזרה? ואז בהתקנת "מצערת ידנית" ההגבלה יורדת?

או שההגבלה היא בכלל מהבקר, ואז גם בהתקנת מצערת ההגבלה נשמרת?

בבקר שלי (שלפי דגם לא מצאתי עליו הרבה באינטרנט) יש שני חוטים קצרים בצבע לבן עם קונקטור בקצה. היו מנותקים כשרכשתי את האופניים, חיברתי בניהם מסקרנות. לא שם לב בינתיים לשום שינוי. יש למישהו רעיון מה זה אמור לעשות?

בנוסף, יש שני קונקטורים עם שלושה פינים שמגיעים בתוך צמת החוטים עד לאיזור הכידון, אני מניח שאחד מהם הוא הכנה למצערת ידנית. אבל מה הסיפור של הקונקטור השני?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא מדובר פה בהגבלה.

מדובר במנוע חזק יותר וסוללה חזקה יותר.

רוב האופניים והקורקינטים נמכרים לא לפי התקן ואלה עוקפים אותך.

לא הייתי רוכב על אופנים שמגיעים למהירויות גבוהות בלי חלפיה שלמה של אופנוען וקסדה סגורה

אייל

• תוכן חדש...