Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי סוויפט 1300 שנת 92 לבדיקה, פרט למנוע כל הרכב יצא במצב טוב +

האם מצב המנוע גרוע או שמא יש עדיין על מה לדבר

מצורף דו"ח מאפייני מנוע מהבדיקה.

אשמח לקבל חו"ד מקצועית ו עניינית

תודה

ניר

Resize of scan00035.jpg

פורסם
היום לקחתי סוויפט 1300 שנת 92 לבדיקה, פרט למנוע כל הרכב יצא במצב טוב +

האם מצב המנוע גרוע או שמא יש עדיין על מה לדבר

מצורף דו"ח מאפייני מנוע מהבדיקה.

אשמח לקבל חו"ד מקצועית ו עניינית

תודה

ניר

40.3 כ"ס OMG אל תנגע באוטו..... 4.32 קג"מ מומנט.... מה זה קארט?

קו---------------------------------------

פורסם
האוטו מגיע 100 כ"ס מהחברה.

רק מחזק את דבריו של מושיק.

קישור.

דניאל.

100 כ"ס אה? וואלה, איזה קטע. מעניין שמצד ימין כתובים נתוני היצרן למנוע זה והם 68 כ"ס בלבד. איך הגעת ל-100 באמת אין לי מושג. (100 כ"ס בסוויפט 1.3? אה? לא מדובר פה על הסוויפט GTI שבלינק שנתת. אלא על זאת )

לא הייתי סומך על תוצאות בדיקת מכון להספק ומומנט כי אין הרבה מכונים בארץ שיכולים לעשות בדיקה מקורבת מספיק כזאת בארץ על דיינו אמיתי ובטח שלא בבדיקה רגילה. מה גם שלמה בדיוק היו צריכים לבדוק את ההספק ב-7500 סל"ד כשהשיא שלו ב-5500? בכל מקרה אני מניח שנהגת על הרכב - הוא מרגיש חלש? 40 כ"ס צריכים להרגיש ממש חלשים במיוחד עם מומנט מגוחך כזה. אם כן - המנוע כנראה עייף. להחליף מנוע כזה לא יכול להיות יותר מ-3000-4000 ש"ח במקרה הרע כולל הכל (אני מניח).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אממ... לפי מה שאני שמעתי, הרבה מהבדיקות האלה בגדול הם בולשיט, למה שלא תסע באוטו תראה איך הוא מרגיש, וכמה אתה סוחט את הגז וכמה המנוע מתאמץ ואוכל דלק, כדי להגיע לכוח הרצוי, כ"ס ומומנט זה רק מספר, הוא אמנם אומר הרבה, אבל נניח ואני אתן לך שתי מכוניות שאתה תרגיש שהן זהות לגמרי ביכולות הנהיגה והכוח ומתאמצות בדיוק באותה מידה, היית משלם הרבה יותר, או לא נוגע בשניה על סמך בדיקה בקומפיוטסט?

פורסם

מאחר והוויפט שעליה מדובר בעלת מאייד,ייתכן והוא פשוט סתום,מה שמביא לירידה משמעותית בהספק.נקה את המאייד,בצע כיוון הצתה,וחלק לא מבוטל מהסוסים יחזרו למנוע,ובל נשכח שזוהי לא מכונית חדשה,ובכל זאת ישנו בלאי טיבעי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
100 כ"ס אה? וואלה, איזה קטע. מעניין שמצד ימין כתובים נתוני היצרן למנוע זה והם 68 כ"ס בלבד. איך הגעת ל-100 באמת אין לי מושג. (100 כ"ס בסוויפט 1.3? אה? לא מדובר פה על הסוויפט GTI שבלינק שנתת. אלא על זאת )

רוני

כן, אתה צודק טעיתי.

איך הגעתי ל 100 ? ב6 שניות :-P

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ברכב כזה הידיים והקילומטראז' לא ממש משנים, אני מצטרך לדעתו של חן פרחי לעניין הקרבורטור ומע' הדלק בכללה.

באופן כללי נראה שהרכב הוזנח, ויש לקחת בחשבון יישור קו כללי.

כל מנוע בגיל הזה ישרוף קצת שמן, אך יוכל לנסוע עוד עשרות אלפי קילומטרים

(במיוחד אם ישפצו לו את מערכת הקירור...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא הייתי סומך על תוצאות בדיקת מכון להספק ומומנט כי אין הרבה מכונים בארץ שיכולים לעשות בדיקה מקורבת מספיק כזאת בארץ על דיינו אמיתי ובטח שלא בבדיקה רגילה. מה גם שלמה בדיוק היו צריכים לבדוק את ההספק ב-7500 סל"ד כשהשיא שלו ב-5500? בכל מקרה אני מניח שנהגת על הרכב - הוא מרגיש חלש? 40 כ"ס צריכים להרגיש ממש חלשים במיוחד עם מומנט מגוחך כזה. אם כן - המנוע כנראה עייף. להחליף מנוע כזה לא יכול להיות יותר מ-3000-4000 ש"ח במקרה הרע כולל הכל (אני מניח).

רוני

תראה הרכב מרגיש בסדר גמור(כמו שסוזוקי שנת 92 יכול להרגיש) אבל עדיין היה לי קשה להתעלם מתוצאות הדו"ח,האמת היא שחוץ מהמנוע כל שאר הבדיקה היתה ממש טובה כך שזה היה קצת מוזר.

וחן אתה צודק בקשר למאייד אוליי באמת זאת הבעיה..

תודה

ניר

• תוכן חדש...