Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום בבוקר בנסיעתי לעבודה הגעתי לכיכר שנמצא בסמוך לבית ספר בשכונה שבה אני גר בעיר רחובות . בכיכר עמדו ילדי משמרות הזהב של הבית ספר ונתנו להולכי רגל לעבור, עד כאן הכל בסדר כמובן שעצרתי ונתתי זכות קדימה להולכי הרגל . מה שהכי הפריע ועיצבן אותי ועוד על הבוקר היה שהרכב שמאחורי שבו נהגה בחורה ושאר הרכבים שהיו מאחור צפצפו לי כמו משוגעים בעוד הכיכר היה מלא ולא יכלתי להכנס אליו כי היו בו כבר רכבים. מה שאני בא לומר פה שהחוצפה של הנהגים הישראלים והחוסר סבלנות שלהם על הכביש עוברת כל גבול וזה פשוט הפך להיות מגעיל ודוחה . בגלל שהיה פקק בבוקר ( בתי ספר ותנועה ערה בבוקר בסיבות השעה 7:45 - 7:50 ) אנשים מתנהגים כמו ברברים ולא אכפת להם כלום ולא רואים אף אחד ממטר רק את עצמם וחושבים שהכביש הוא של אבא / אמא שלהם .

שיהיה לנו יום טוב וסופ''ש נעים ובטוח :) סעו בזהירות !

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

והילדים רואים הכל מהצד. כל הזמן הדורות שעברו מתבכיינים על הדורות הבאים, וזאת מבלי להשכיל שהם הגורם העיקרי לכך. זוהי דרכה של ישראל. זה כמו שמתלוננים שהיום ילדים עם אייפונים ואייפדים. ומי קנה להם את האייפונים? ומי יצר את האייפונים, חוג הנדסה בפעוטון שמרית?

המלצה אישית, או שתצא יותר מוקדם, או שתצא יותר מאוחר. לגמרי שווה את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היום בבוקר בנסיעתי לעבודה הגעתי לכיכר שנמצא בסמוך לבית ספר בשכונה שבה אני גר בעיר רחובות . בכיכר עמדו ילדי משמרות הזהב של הבית ספר ונתנו להולכי רגל לעבור, עד כאן הכל בסדר כמובן שעצרתי ונתתי זכות קדימה להולכי הרגל . מה שהכי הפריע ועיצבן אותי ועוד על הבוקר היה שהרכב שמאחורי שבו נהגה בחורה ושאר הרכבים שהיו מאחור צפצפו לי כמו משוגעים בעוד הכיכר היה מלא ולא יכלתי להכנס אליו כי היו בו כבר רכבים. מה שאני בא לומר פה שהחוצפה של הנהגים הישראלים והחוסר סבלנות שלהם על הכביש עוברת כל גבול וזה פשוט הפך להיות מגעיל ודוחה . בגלל שהיה פקק בבוקר ( בתי ספר ותנועה ערה בבוקר בסיבות השעה 7:45 - 7:50 ) אנשים מתנהגים כמו ברברים ולא אכפת להם כלום ולא רואים אף אחד ממטר רק את עצמם וחושבים שהכביש הוא של אבא / אמא שלהם .

שיהיה לנו יום טוב וסופ''ש נעים ובטוח :) סעו בזהירות !

ברוך הבא לארץ, מאיפה עלית? מיפן? גרמניה? אוסטריה? כמה זמן אתה בארץ?

:wink:

פורסם

נכון אני בד''כ יוצא מוקדם ואתה צודק ! כשיוצאים מוקדם אין פקקים או שיוצאים מאוחר לעבודה (מה שבחיים לא יקרה כי אני צריך להיות במקום העבודה בשעה 8:00 בבוקר ) . ולא אני יליד הארץ , יליד העיר רחובות ונולדתי ב5/8/1991 בן 23 :)

פורסם

אתה גר קרוב לעבודה? אם אתה מתחיל בשמונה איך מצאת את עצמך ליד הבית ברבע ל-8?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

האמת שקמתי היום מאוחר והנסיעה לעבודה היא 10 דקות . בגדול אני יוצא ב7:30 ... אני גר בשכונת מקוב בשרונה ועובד בפארק המדע . כל יום נוסע הלוך - חזור דרך הכביש העוקף .

פורסם

העוקף זה החדש? כי הרחוב הראשי ברחובות זה סיוט [וייצמן או הרצל, לא זוכר].

אני תמיד יוצא מוקדם. מעדיף לעבוד חצי שעה מיותרת [שאני מקבל עליה כסף בכל מקרה] מאשר להיתקע בפקקים.

פורסם

הכביש העוקף הכוונה לכביש שמתחיל מפארק המדע ומסתיים ביציאה מרחובות לעיוון רמלה , ולא הוא לא חדש כבר משנת 2006/2007 נסלל . מאיזו עיר אתה ?

פורסם

אני מנתניה, אבל יצא לי לבלות לא מעט באזור רחובות לפני כמה שנים. נזכרתי מה זה העוקף בזכות מה שאמרת לי. יש בדרך בית עלמין.

פורסם

ליד הבית של ההורים שלי, איפה שגרתי עד לא מזמן, נוצר בבקרים מצב דומה. יש כיכר אחת שדרכה כמעט כל השכונה יוצאת לכביש הראשי והיא נמצאת ליד בית ספר, וזו שכונה שעוברים בה הרבה תלמידי נהיגה ועוד ועוד ועוד. בקיצור, חתיכת שיט-סטורם. מה שאני הייתי עושה כשהיו מתחילים לצפצף להתעלם מתואר היטב ב-Gif הקצר הבא.

mr-bean.gif

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אכן יש את הבית עלמין האזרחי והצבאי , בנוסף יש בצומת גן עם דשא ומתקנים לזכרה של הרוגת מסוק היסעור שיצא מבסיס תל נוף ונפל במלחמת לבנון השנייה שנת 2006 כתוצאה מטיל שנורה על ידי חיזבאללה לעברו.כל צוות המסוק + אנשי צוות אוויר (ביניהם המכונאית המוטסת קרן טנדלר ילידת רחובות שעל שמה קרוי הגן )

• תוכן חדש...