Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי לא נעים לי לומר לך אבל אתה חי בסרט איכותי...

קומפוננט שניתן להגיד עליו שהוא ברמה גבוהה (ויתקנו אותי אם אני טועה) כדוגמת המורל וירטוס זה לבד סביב 1,200 שקל....

אתה יודע לומר איזה רמקולים יש לך כיום? אולי עם החלפת הרדיו - מקור המוזיקה, יהיה לך שינוי רציני.

אם אתה רוצה ציוד חדש והתקנה איכותית, אני מעריך שיידרש לך 3,000 ש"ח לפחות...

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

הבנתי, אני אשקול.

בכל אופן, בטווח המחירים של 1000-15000 ש"ח, על מה אפשר להמליץ?

ואם מישהו מכיר מתקין טוב במרכז אשמח לשמוע

פורסם

אלף עד חמש עשרה אלף? או אלף עד אלף חמש מאות?

באזור מרכז - האם יש עיר מועדפת? הוד-השרון? פתח-תקווה? יהוד? אור יהודה? תל-אביב? וכך הלאה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב.

על מתקין איכותי מאד באיזור בקעת אונו אין בעיה להמליץ, אני מניח שרובנו ככולנו יודעים על מי מדובר...:)

אני יכול לומר לך שאצלי רק ההתקנה ארכה כ-9 שעות ועלתה בערך כמו שאתה מקציב והיה שווה כל דקה וכל שקל שהשקעתי... ולכן שוב השאלה היא מה התקציב שלך?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

פורסם

הכוונה כמובן הייתה 1000-1500 תקציב.

שתי שאלות:

יש מצב שמספיק רק מערכת כדי לשפר את איכות השמע?

יש אופציה לקנות קומפוננט 2way ולהוסיף midrange בלי קשר לסט? האם זה בטווח המחיר?

תודה רבה על התגובות.

פורסם
הכוונה כמובן הייתה 1000-1500 תקציב.

שתי שאלות:

יש מצב שמספיק רק מערכת כדי לשפר את איכות השמע?

יש אופציה לקנות קומפוננט 2way ולהוסיף midrange בלי קשר לסט? האם זה בטווח המחיר?

תודה רבה על התגובות.

אז לעניות דעתי...

1. שווה לשמוע את המערכת ולראות האם ניתן להשיג שיפור כלשהו ע"י כוונון נכון.

2. יש הבדל אם הרמקולים שיש לכם כיום ברכב הם איזה זבל סיני או משהו קצת יותר רציני כדוגמת פיוניר או קנווד שלא לומר מעבר.

3. אם הרמקולים טובים אז ייתכן ומה שצריך זה רק להחליף HU ואז יש לא מעט אופציות טובות.

4. אם 1+2+3=שלילי, מציע לבחון הגדלת התקציב, הכל כמובן תלוי כמה את רוצה להשקיע.

קומפוננט 2way כדוגמת המורל טמפו ניתן להשיג עד כמה שיודע ב-650 ש"ח פלוס מינוס,HU - יש לא מעט דגמים של PIONEER, KENWOOD, ALPINE, CLARION,JVC בטווח מחירים של עד 500 ש"ח - כל אחד מהם יהווה שיפור רציני לעומת המקור שיש לך כיום, והיתרה מניח תשמש להתקנה עצמה.

פורסם

הבנתי הכל. אני אבדוק את הדברים.

עדיין מעניין אותי אם במקרה שאני קונה את הקומפוננט אני יכול להוסיף עוד רמקולים מיד ריינג', בעצם לאלתר 3way.

אה ומי זה המתקין בבקעת אונו? חח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...