Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, חשבתי על מה שכתבתם. אתם צודקים. הייתי צריך לתת תמונות לא מצונזרות. מעלה כאן מספר תמונות של הרכב כדי שתוכלו לראות אותו בלי צינזור לא מקצועי. השארתי רק צינזור של לוחית רישוי ושל הפנים שלי.

20140905_190802.jpgIMG_5219.jpgIMG_5221.jpg

ככה ניראה הרכב עם גריל לא מקורי:

IMG_5217.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב מאוד מיוחד ומעניין, שמח לשמוע שאתה נהנה ממנו. מקווה שהוא שורד טוב את השכנים שלך...

לגבי הרכב הבא שלך - באמת מעניין לראות מה הוא יהיה. רציתי להמר על בימרית לא גדולה אך בעלת מנוע בריא, אבל אני יודע שאתה אוהב רכבים גדולים (ומצד שני צריך רכב יומיומי סביר), אז אולי איזו יפנית מרווחת אך בעלת מנוע נדיר (יפניות זה אולי לא אתה, אבל הפרקטיות עשויה להשפיע ;-) ). בהצלחה בכל מקרה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

רכב מעניין מאוד למרות שאישית אני לא מתחבר לעיצוב המאוד מגושם שלו.

שאלה- הג׳אנטים מקוריים?

אני שואל כי משהו מאוד לא מסתדר לי ב-offset שלהם, הם ממש שקועים בתוך הכנפיים מה גם שמאחורה רואים שהכנף יורדת נמוך מקו הגלגלים (בולמים עייפים?).

במידה ותחליט בכל זאת להחזיק ברכב שקול התקנת ספייסרים, זה ישפר מאוד את המראה של הרכב לטעמי (רק תודה שאלה ספייסרים איכותיים וכמובן התאמה של ברגי גלגלים חדשים באורך המתאים).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
רציתי להמר על בימרית לא גדולה אך בעלת מנוע בריא, אבל אני יודע שאתה אוהב רכבים גדולים (ומצד שני צריך רכב יומיומי סביר)

הייתה לי בימרית אחת והיא הספיקה לכל החיים, כמות הביקורים במוסך עשו את שלהם, רכב הבא הולך להיות עממי יחסית, חדש מיבואן ועם חיסכון סביר בדלק.

זה הולך כניראה להיות דיזל ידני תוצרת אירופאית או אולי יפנית ידנית. עוד לא החלטתי - יש לי עוד שנה לחשוב על זה.

שאלה- הג׳אנטים מקוריים?

אני שואל כי משהו מאוד לא מסתדר לי ב-offset שלהם, הם ממש שקועים בתוך הכנפיים מה גם שמאחורה רואים שהכנף יורדת נמוך מקו הגלגלים (בולמים עייפים?).

אני לא יודע אם הג'נטים מקוריים (ג'נטים 18 היו כאופציה להזמנה מיצרן), מבחינת OFFSET לא מבין מה הכוונה שלך - הם מתאימים בול ולא מגרדים כנפיים.

בולמים עייפים? הנה עוד רכב מדגם זהה, לקחת אחת מתוצאות הראשונות בגוגל, זה מאתר AUTOEVOLUTION:

MERCEDESBENZCLCoupe-C140--1902_2.jpg

yev, פנים הרכב יפה למדי ושלם, פה ושם העור קצת התיבש - אין תמונות.

אתמול חזרתי מעבודה ובא לי לעשות סיבוב עם האוטו. קסנון מקורי שובר את החשכה בכביש לא מואר (אני במיוחד מעריך את זה כי בכביש הזה בחושב אני נוסע עם הרכב מעבודה עם פנסים רגילים שבקושי מאירים), חלונות סגורים - שקט ואי אפשר להבין באיזו מהירות נוסעים (איזה בידוד הגרמנים האלו יודעים לעשות!) בלי להסתכל בספידומטר, למרות הג'נטים הגדולים האוטו רך ומשכח היטב את הכביש הגלי, מזגן מקפיא את האף וזה נותן הרגשה של אקלים אירופאי במיוחד כאשר מסביב עצים - בדיוק כמו באירופה, כאילו נסעתי מאיזו עיירה מרוחקת. יש קסם מיוחד בנסיעות ליליות קרירות האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבי רוצה להחליף בעד הספייס סטאר?:-D

אם תהיה לך הזדמנות לכמה תמונות פנים,יהיה נחמד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היאכטה צורכת לא כל כך הרבה כמו שהיא ניראית, בבין עירוני תיאורטית ניתן להגיע ל1-9, בפועל אני עושה 1-7 במשולב כאשר הרוב בין עירוני. בפקקים ועיר משהו כמו 1-4.

• תוכן חדש...