Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר עבדתי בהתקנת מערכות בלבד. ואת הניסיון צברתי שם.

אני מעוניין ללמוד התקנה של מערכות, אזעקות, וכל מה שקשור בחשמל רכב. על מנת לפתוח עסק פרטי בקרוב.

איפה ניתן ללמוד זאת בצורה מקצועית! עם תעודה!, האם יש איזשהי מכללה אשר מלמדת את הדברים הללו ? או שזה במקומות פרטיים בלבד?

אשמח לדעת עוד פרטים.

אסף.

פורסם

יש לך את מלט"ש מכללה ברמת גן שמלמדת את זה וכל מיני סוגי טכנאים.

תסתכל ביום שישי בממון בעמודים האחרונים של העבודה שם יש להם פירסום.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

זה לא משתלב עם עבודה במקום כזה, אתה לומד תחת מסגרת מסודרת.

ולא חבל על הכסף אם זה מה שמעניין אותך.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

בחו''ל יש כיתות וקורסים מיוחדים ללימדת ענף ההתקנות!!

בארץ גם יש משהוא דומה אבל הוא לא ספציפי לרכב..

כמובן שזה לא הכיי מומלץ להתחיל לעבוד וליסמוך רק על ניסיון התמקינים האחרים...למרות שהרבה מקומות זה אכן ככה...ובגלל זה העבודתם בהתאם...:?

פורסם

הבן אדם ציין שהוא כבר עסק בתחום בעבר, והוא מעוניין "להתקדם" קצת, ולא להיות ברמה של "מתקין לגו, בוא נפרק ונחבר נראה מה קורה"..

אז כניראה הוא מודע לרמה של הבחורים שהוא עבד איתם, והוא מעוניין במשהו קצת יותר רציני..

לשלוח אותו לחנויות .. זה נשמע לי מאוד חובבני, לפחות הרמה של התחום הזה בארץ, בתחתונים.

הייתי ממליץ לך להיות בפורומים, והיכנס לאתרים עם הסברים על הרבה תחומים בנושא, ובמקביל, להיות מתקין במקום מסויים, כדי לקבל את הרושם המעשי, לעומת התיאורטי ..

כמובן שזה נוגע אך ורק להתקנת מערכות .. וזאת ההמלצה שלי אם תהיה מעוניין להגיע "רחוק יותר" מרוב המתקינים שפגשתי ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אין בארץ שום מסגרת מסודרת שיכולה ללמד אוך את כל ענף הסטריאו והמיגון בצורה כוללנית מ-א ועד-ת.

ישנם בארץ הרבה בתי ספר המלמדים על חשמל הרכב אך אין לזה שום זיקה לענף הסטריאו ויש קשר קטן לתחום המיגון (ברמה מאוד בסיסית).

בנוסף יש כמה בתי ספר שמלמדים על "סאונד" כגון בית הספר של יואב גרא ברח' ריבל בת"א אך אין שום קשר לסטריאו לרכב למעט קבלת הבסיס ואת הרקע לגבי סאונד-הם מתמקדים יותר בביתי ותעשייתי.

בנוסף ראיתי לאחרונה כמה מודעות בעיתונות לגבי קורסים זריזים ומזורזים לגבי סטריאו לרכב אך מה לעשות שאי אפשר ללמד את התורה ב-4 מפגשים של 3 שעות.........:roll:

בחו"ל המבחר הוא יותר גדול-ישנם כמה בתי ספר שניגשים לתחום ביסודיות אבל צריך לקחת בחשבון שזה עולה הרבה כסף והלימודים הם באנגלית.

המלצה אישית שלי-ללמוד את כל הרקע מסביב שאתה יכול (קורסים וכו') ואח"כ לגשת לסטאז' (לימודים תוך כדי עבודה) במקום מסודר ברמה גבוהה שיכול גם ללמד אותך על התקנות ברמה גבוהה.

עופר רוטמן-SOUND FX

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אין בארץ שום מסגרת מסודרת שיכולה ללמד אוך את כל ענף הסטריאו והמיגון בצורה כוללנית מ-א ועד-ת.

ישנם בארץ הרבה בתי ספר המלמדים על חשמל הרכב אך אין לזה שום זיקה לענף הסטריאו ויש קשר קטן לתחום המיגון (ברמה מאוד בסיסית).

בנוסף יש כמה בתי ספר שמלמדים על "סאונד" כגון בית הספר של יואב גרא ברח' ריבל בת"א אך אין שום קשר לסטריאו לרכב למעט קבלת הבסיס ואת הרקע לגבי סאונד-הם מתמקדים יותר בביתי ותעשייתי.

בנוסף ראיתי לאחרונה כמה מודעות בעיתונות לגבי קורסים זריזים ומזורזים לגבי סטריאו לרכב אך מה לעשות שאי אפשר ללמד את התורה ב-4 מפגשים של 3 שעות.........:roll:

בחו"ל המבחר הוא יותר גדול-ישנם כמה בתי ספר שניגשים לתחום ביסודיות אבל צריך לקחת בחשבון שזה עולה הרבה כסף והלימודים הם באנגלית.

המלצה אישית שלי-ללמוד את כל הרקע מסביב שאתה יכול (קורסים וכו') ואח"כ לגשת לסטאז' (לימודים תוך כדי עבודה) במקום מסודר ברמה גבוהה שיכול גם ללמד אותך על התקנות ברמה גבוהה.

עופר רוטמן-SOUND FX

זאת בדיוק הכוונה , אין דרך יותר טובה מזאת.

פורסם

לפי מה שאני יודע בשביל לפתוח עסק מסוג כזה אתה חייב תעודה שעברת קורס או השתלמות על כך...

לא מעניין אותם הניסיון...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...