Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי לא גדול מידי בתצורת סאדן כניראה.

רק אוטומט, נסיעות כניראה לא רבות מאוד( מעריך שאסע פחות מהנוסע הממוצע).

כרגע אני בהתלבטות בין מאזדה לאנטיס 323 שנים 2001-02, יונדאי אקסנט 2003-2005, פולקסואגן גולף 2000-2002 או בורה אותם שנים.

חשוב לי: אמינות טובה/עלות סבירה לאחזקת הרכב, בטיחות לא חייב הכי בטיחותי אבל נגיד על אקסנט עד 2003 אני דיי מוותר מפני שהיא ללא abs ורק כרית אוויר אחת, נוחות וניראות, צריכת דלק לא גבוה מידי.

ידוע לי שמאזדה ויונדאי טיפולים וחלקים זולים יחסית אבל יכולים לההרס מהר יותר מחלקים של פולקסואגן שחלקיה יקרים יותר איך לפי מה שנירא אמינים יותר לאורך זמן.

האם עדיף במצבי רכב קוראני שנה מתקדמת יותר או יפני וגרמני שנה נמוכה יותר?

פורסם

אין לי הרבה ניסיון עם משפחתיות אבל מה שאני כן יכול להמליץ לך זה פורד פוקוס. לפני שנה אבא שלי קנה אותו והוא מאוד מבסוט.

תוכל להביא בתקציב שנת 2005 ואם תמתח אותו קצת או תוריד את המחיר למוכר אז שנת 2007.

הרכב מאוד חזק, אמין ובטיחותי, כמובן שצריך לבדוק את הרכב לפני קניה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

בטיחות: גולף/בורה/פוקוס (4 כוכבי בטיחות).

אמינות: הגולף והבורה עלולות להיות קצת לא אמינות ועלויות אחזקה יקרות. בלי קשר, כל רכב במיוחד בתקציבים הללו יפגין אמינות גרועה אם לא תוחזק כראוי ולכן חשוב לבדוק שלרכב יש היסטוריית טיפולים במוסך המורשה.

לדעתי הפוקוס מתאימה הכי הרבה לצרכים שלך והיא צריכה להיות בעדיפות ראשונה, עדיפות שנייה לצרכים שלך לדעתי היא מאזדה לנטיס.

פורסם
בטיחות: גולף/בורה/פוקוס (4 כוכבי בטיחות).

אמינות: הגולף והבורה עלולות להיות קצת לא אמינות ועלויות אחזקה יקרות. בלי קשר, כל רכב במיוחד בתקציבים הללו יפגין אמינות גרועה אם לא תוחזק כראוי ולכן חשוב לבדוק שלרכב יש היסטוריית טיפולים במוסך המורשה.

לדעתי הפוקוס מתאימה הכי הרבה לצרכים שלך והיא צריכה להיות בעדיפות ראשונה, עדיפות שנייה לצרכים שלך לדעתי היא מאזדה לנטיס.

פוקוס לא בעיתית?

פורסם
בעייתית מאיזה בחינה?

אני לא כל כך מבין ברכבים אבל הרבה אנשים לא ממליצים על פוקוס, או במילים אחרות, נדיר מאוד שראיתי או שמעתי המלצות על פוקוס. בעיקר מה ששמעתי זה המון ביקורים במוסכים לתיקונים ועידכונים. גם הביקוש שלה לא נירא גדול( בסופו של דבר אצטרך גם למכור את האוטו).

פורסם

אם אתה קונה רכב ב-15000 ש"ח - יש מצב שאתה יד אחרונה, או שתמכור באלפים בודדים כשהרכב "יגמר" הפוקוס (ובמיוחד הדגם שעד 2005) הוא רכב אמין למדי ומהנה לנהיגה.

עוד רכב אמין וזול לאחזקה אבל עם שוק זוועתי היא השברולט אופטרה שבה אפילו דגם 2006 יכנס בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני לא כל כך מבין ברכבים אבל הרבה אנשים לא ממליצים על פוקוס, או במילים אחרות, נדיר מאוד שראיתי או שמעתי המלצות על פוקוס. בעיקר מה ששמעתי זה המון ביקורים במוסכים לתיקונים ועידכונים. גם הביקוש שלה לא נירא גדול( בסופו של דבר אצטרך גם למכור את האוטו).

תעשה ניסוי קטן, תראה כמה פוקוס יש על הכביש, אתה תהיה בהלם. יש הרבה יותר ממה שאתה מדמיין מכיוון שזה רכב מוצלח.

עכשיו אין ביקוש לרכב מכיוון שהוא קצת ישן והיום עם כל המימונים שיש לרכבים חדשים והמחירים שלהם שיורדים לאט לאט אנשים מעדיפים לקנות רכב חדש ולשלם כל חודש סכום מסויים מאשר לקחת רכב יד שניה/שלישית/רביעית ולהתחיל לשלם על תקלות וטיפולים.

לכן שוק היד שניה במצב זוועתי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...