Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיתוך גליל אוקולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נהרסו לי התחתיות של השולחן.

20140824_224225.jpg

קניתי גליל אוקולון (קוטר 3 ס"מ באורך של 5 ס"מ).

מהגליל אני מתכוון לפרוס 4 פחיות בגובה של 1 ס"מ, לקדוח חור עובר באמצע, ולקדוח עד אמצע הפחית במקדח גדול יותר (ע"מ שראש הבורג יהיה מוסתר כמו בתמונה).

רציתי לשאול: איך ניתן לנסר (לפרוס) את הגליל בצורה הכי טובה?

תודה מראש,

אבנר

• אחראי פורום
פורסם

מניסיון, בעייתי לשמור על קו ישר בחומר קשה כזה, באופן ידני. לא בלתי אפשרי אבל קשה.

או מחרטה או שתקנה חלק זהה מסיליקון שמוכרים בכל חנות לאספקה טכנית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שלום,

נהרסו לי התחתיות של השולחן.

[ATTACH=CONFIG]393317[/ATTACH]

קניתי גליל אוקולון (קוטר 3 ס"מ באורך של 5 ס"מ).

מהגליל אני מתכוון לפרוס 4 פחיות בגובה של 1 ס"מ, לקדוח חור עובר באמצע, ולקדוח עד אמצע הפחית במקדח גדול יותר (ע"מ שראש הבורג יהיה מוסתר כמו בתמונה).

רציתי לשאול: איך ניתן לנסר (לפרוס) את הגליל בצורה הכי טובה?

תודה מראש,

אבנר

מאיפה אתה בארץ?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם היית יותר קרוב לאשקלון הייתי אוסף ממך, חותך לך יפה על מחרטה ומחזיר לך. במרחקים האלה זה פשוט לא מעשי לאור המצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מציע לך לקפוץ לאיקאה, קניתי שם ארונית שהגיעה עם רגליות דומות, קצת גדולות יותר ממה שיש לך (לפי מה שאפשר לפענח מהתמונות). הרגליות עצמן נמכרות בנפרד. אין לי מושג אבל כמה הן עולות, כי חישבו לי את זה יחד עם הארונית כפי שהיא הייתה בתצוגה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...