Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הכי עירני וטוב שככה , אין ספור פעמים ניצלתי מתאונה וזזתי נתיב בדקה תשעים , עושה את כביש 40 כל יום ופשוט לא רואה איתותים... חולפים על פניים מצדדי וכלום ואני כמובן צופר ומתעצבן ומהבהב לכל אחד כזה , רק אני חושב שרק אני מאותת ? גם בחניה ? וגם ברוורס? איך אפשר לעלות לכביש בידיעה שאתה עובר נתיבים בלי לאותת ? אני מדבר על המסוכנים האלו כן , ועוד שנפגשים ברמזור הם אלו שמסתכלים עליך ולא אתה עליהם! יש סוף לתופעה? פיתרון ? או עצבים לכל החיים?

Tuning:lol:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה תאמר על הולכי רגל שמדברים בנייד,רואים ירוק(לא מסתכלים שמאלה או ימינה)אפילו לא מחכים לראות מה מצב

הברקסים של זה שיכול למחוץ אותם?

ועוברים בשאנטי,אני המום מזה!

:lol:cj64

פורסם (נערך)

גם אלו שעומדים בנתיב השמאלי ברמזור ואז חותכים לנתיב הימני כשאתה מתקרב וממש קרוב ושורף את הברקסים כדי שההוא יחסוך תור של מכונית אחת.... שמירת נתיב,איתותים ועוד הרבה.. ידוע ואין מה לעשות חוץ מאכיפה.

אין טעם להתעצבן,תמשיך בדרכך.

עריכה אחרונה על ידי picnic
פורסם

כמה זמן אתה נוהג?

אני נוהג שנה וחצי וכבר למדתי להרגיש כשבן אדם הולך לעשות איזה שטות בכביש או לפנות בלי לאותת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פעם בהתחלה גם אני הייתי צופר מהבהב,מנסה כיביכול "ללמד" לאותת,עם הזמן הפסקתי,זה לא עוזר.

אין באמת פיתרון,לכן אל תתעצבן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברור שאין פתרון, תקבל את זה שלא הכל בשליטה שלך ומה שכן בשליטה שלך לעשות כמה שיותר טוב (לא לעקוף רכב עם הפרשי מהירויות ענקיים ביניכם, להזהר מאוד מרכב בשוליים, לא להצמד ימינה למכוניות חונות וכו').

פורסם

אכן זו מכה, מה שגורם באופן אוטומטי להיות בדריכות מרבית (מה שמעייף גם) כי כל אחד פתאום יכול להחליט לעבור לנתיב שאתה מאיץ בו. פעם אחד צפרתי למישהו שנכנס מהשתלבות לתוך כביש מהיר בלי לאותת ישר לתוך הנתיב הימני שלי, והוא עוד מרים לי יד כי הוא לא מבין מה בעיה האידיוט. יש גם את הדפוקים שנכנסים לנתיב ורק כשחצי אוטו שלהם כבר חוסם אותך, הם נזכרים לאותת - כאילו זה עוזר. חבל שהמשטרה פשוט לא נוסעת ברגיל בלי צ'קלקות בכבישים ואז פשוט תתן דוחות קטנים שיחנכו את האנשים לאותת. זה יותר חשוב מלתפוס מישהו דוהר על 130 בכביש מהיר בקו ישר.

פורסם

בארץ איתותים זה המלצה.

אם אני, אתה ועוד החברה פה מאותתים ומקפידים על נהיגה נכונה גם הדורות הבאים ינהגו כמונו..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
ומה תאמר על הולכי רגל שמדברים בנייד,רואים ירוק(לא מסתכלים שמאלה או ימינה)אפילו לא מחכים לראות מה מצב

הברקסים של זה שיכול למחוץ אותם?

ועוברים בשאנטי,אני המום מזה!

זה מה שמעצבן אותך? הולכי הרגל?

לדעתי הסכנה הכי גדולה כיום זה הכמות המטורפת של אופנייים חשמליות בפול גז בצמתים שרכובים ע"י בני 11~14!

כל רגע גם בכביש וגם במידרכה אני מפחד להידרס על ידם!, לדעתי כל אחד כזה השוטרים והפקחים צריכים לעצור ולהחרים את האופניים ואם ההורים יבוא לאסוף שיחטפו קנס של 3000 שקל על זה שסיכנו את הילד שלהם ונהגים והולכי רכב בסביבה ביגלל שקנו לילד הקטן וחסר ההדרכה כלי תחבורה שיכול להגיעה לכ30~40 קמ"ש!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מעצבנת יותר העובדה שלא מחלקים דוחות על איתות. זה יותר מסוכן מכמעט כל עבירה אחרת. בארצות הברית מקבלים דוח אם לא מאותתים בחניה ריקה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכולים לעשות מזה טונות של כסף, אבל משום מה נטפלים לעבירות מהירות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא מצליח להבין את התופעה הזו. אני התחלתי לכנות אותם "סוטים" כי הם פתאום סוטים מהנתיב לכיווני\לכיוון נתיב אחר או פניה.

אני תמיד מאותת, בחניה, ביציאה ממנה, בנתיב האצה, במעבר בין נתיבים ואפילו כשהכביש עצמו "פונה" לכיוון מסויים. וגם כשאני לגמרי לבד על הכביש.

צריך לתת על זה קנסות מוגדלים. זה מסכן את הסביבה הרבה יותר ממישהו שנוסע מהר בכביש ישר.

כשמישהו מאותת וממתין להשתלב- אני תמיד אתן לו להיכנס בביטחה.

שמתי לב שנהגי משאיות ואוטובוסים רוב הזמן מאותתים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אין יום שעובר אצלי ללא התופעה בזו.

בין אם במעבר נתיב (לך תנחש ), האטה פתאומית על מנת להכנס לחניה (לך תדע) או סתם מישהו שנכנס לצומת ואין לך מושג לאיזה כיוון הוא נוסע.

יש גם את אלו בכיכרות. במקום לחכות, במידה הוא יוצא יציאה לפניך - למה להמתין?

לפעמים אני מתעצבן, צועק ואז מסביר , לפעמים אדיש.

M-TECH E46

פורסם

מחלה בארץ, כשהכל כאן "כביכול" אמור לעבוד היטב, הכבישים מסומנים בבירור, יש רמזורים ושילוט דיי טוב, ועדיין תרבות הנהיגה שואפת ל-0. אין איתותים, אין זכות קדימה אין גם הדדיות, מעטים מאוד הנהגים שנותנים לאחרים להשתלב, המון חותכים כמו חראות, חלק גם ברברים על הכביש. אני לא אגיד שאני חף מפשע ונוהג מושלם כי לכל אחד יש טעויות, אבל על הבסיס איך אפשר לוותר? לא לאותת? מתן זכות קדימה? פשוט לסכן את החיים שלך ושל אחרים.

אגב, לצערי אני מאלו שמתעצבנים ה-מ-ו-ן, כולל קללות עסיסיות כאלו ואחרות לאותם נהגים :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מעצבנת יותר העובדה שלא מחלקים דוחות על איתות. זה יותר מסוכן מכמעט כל עבירה אחרת. בארצות הברית מקבלים דוח אם לא מאותתים בחניה ריקה.

זה מה שנדרש !

• תוכן חדש...