Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני שם לב שכשאני מאותת הסיכוי שאצליח להיכנס לנתיב שאליו רציתי להיכנס קטן ?

בארץ בהמון מקרים כשאתה מאותת אז הנהג שלידך יילחץ על הגז כדי שחס וחלילה לא תיהיה לפניו בנתיב שלו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף פעם לא הרגשתי בהבדל, כי אני תמיד מאותת. נדירות הפעמים שמישהו באמת לא נתן לי בכל מחיר להשתלב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

או שמדובר בפרנויה, או שאתה מאלו שמתחילים את תהליך ההשתלבות לפני האיתות או בחפיפה ולא מס' שניות לפני.

פורסם
או שמדובר בפרנויה, או שאתה מאלו שמתחילים את תהליך ההשתלבות לפני האיתות או בחפיפה ולא מס' שניות לפני.

בוודאות לא. וזה קורה לי לא מעט

אני מדבר על נהיגה בתוך העיר, בעיקר באיזור ת״א

פורסם
קורה שאתה לא עצבני בנהיגה?

אם אני נוהג בלילה שהכבישים יחסית ריקים אז אני לא עצבני.

כשאני מנסה לנסוע יותר מ60 קמ"ש בכביש בין עירוני ואי אפשר כי כולם נוסעים כמו סבתות בנתיב הימני, לא בא לי לאותת ולא בא לי להזהיר אף אחד. ואילו בלילה כמעט ואין מכוניות אז אני גם לא מאותת. בוא נגיד שאני תמיד מאותת (4.5 שנים) אבל לפעמים זה לא הכרחי בעיניי.

פורסם
כשאני מנסה לנסוע יותר מ60 קמ"ש בכביש בין עירוני ואי אפשר כי כולם נוסעים כמו סבתות בנתיב הימני, לא בא לי לאותת ולא בא לי להזהיר אף אחד. ואילו בלילה כמעט ואין מכוניות אז אני גם לא מאותת. בוא נגיד שאני תמיד מאותת (4.5 שנים) אבל לפעמים זה לא הכרחי בעיניי.

אושריקו המנטליות שלך היא הבעיה של הנהגים בארץ. אתה נוהג מתוך רגש וזה הופך אותך לנהג לא טוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בתור נהג היברידי (רכב וגם דו״ג) הסכנה והעצבים מורגשים הרבה יותר כשאני על הדו״ג, צריך לשים לב לכל תזוזה קטנה של הגלגלים ברכב הי כדי להבין שהוא עומד לפנות (כמובן בלי לאותת), או לבלום בפתאומיות כי רכב לא מאותת מחליט לחתוך מהפקק שלו לנתיב שלי...

השרשור הזה הזכיר לי קטע מאחד הסרטים של ג׳יסון סטטהם שבו הוא עוצר ליד נהג שלא אותת מחטיף לו מכות תוך כדי שהוא שואל ״ קשה לך להזיז אצבע אחת למילימטר אחד כדי לאותת ?!״ אשמח אם מישהו ימצא את הקטע ויעלה אותו

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

ועוד מדברים עלינו , על אלו שנוסעים 120 בשמאלי מאותתים כל תזוזה של זבוב ומושפעים מנהיגה ספורטיבית [ספורטיבית,לא ערסית]. בארץ לא לאותת ולנסוע 70 בשמאלי נהיה הרגל , בגללם אני עוקף מימין , תכלס הנהגים שראיתי בכביש שהכי נוהגים תרבותי ואיכותי [תתפלאו] זה כל בעלי האיביזה טורבו,שירוקו למיניהם , מיצובישי איבו וסיאט לאון קופרה/FR. אין כאלה שהם מסוכנים תבינו!

Tuning:lol:

פורסם
אושריקו המנטליות שלך היא הבעיה של הנהגים בארץ. אתה נוהג מתוך רגש וזה הופך אותך לנהג לא טוב.

לא נכון, כי אם הייתי נוהג לפי רגש סביר להניח שהייתי כבר יוצא לכמה נהגים שעושים דברים בלתי ייאומנים שאני מתחרט שאין באוטו מצלמה שיראו את זה.

בעבר הייתי נהג מאוד רגוע אבל כשאתה נכנס לכיכר ובא לך איזה רכב "פוזה-פח אשפה" שגונב את הזכות שלך ועוד מסמן לך ביד "מה אתה רוצה", או שבכביש בין עירוני, למען השם, אי אפשר לנסוע יותר מ60 קמ"ש בנתיב הימני או שינויים קיצוניים של נתיבים בלי התראה מוקדמת של נהגים זה מקומם ומעצבן ונמאס לי להיות הנהג החנון.

פורסם

בארץ בהמון מקרים כשאתה מאותת אז הנהג שלידך יילחץ על הגז כדי שחס וחלילה לא תיהיה לפניו בנתיב שלו

מכיר את זה היטב. קורה בעיקר כשאתה נוסע ברכב כבד (מסחרית/משאית) או רכב ישן, למרות שיצא לי להתקל בזה גם

ברכב חדש לגמרי.

הנהג נוסע בנתיב בשיא השלווה עם מרווח מכובד בינו לבין הרכב מלפניו, כך שאפילו אוטובוס יכול להשתלב בבטחה - בשנייה

שהוא רואה איתות הוא ישים את הדוושה ברצפה כדי שחס וחלילה לא תשתלב לפניו. :confused:

פורסם
לא נכון, כי אם הייתי נוהג לפי רגש סביר להניח שהייתי כבר יוצא לכמה נהגים שעושים דברים בלתי ייאומנים שאני מתחרט שאין באוטו מצלמה שיראו את זה.

בעבר הייתי נהג מאוד רגוע אבל כשאתה נכנס לכיכר ובא לך איזה רכב "פוזה-פח אשפה" שגונב את הזכות שלך ועוד מסמן לך ביד "מה אתה רוצה", או שבכביש בין עירוני, למען השם, אי אפשר לנסוע יותר מ60 קמ"ש בנתיב הימני או שינויים קיצוניים של נתיבים בלי התראה מוקדמת של נהגים זה מקומם ומעצבן ונמאס לי להיות הנהג החנון.

איך כל מה שכתבת קשור לזה שאתה לא מאותת בגלל שאתה עצבני?

תגיד מתי אתה נוסע על הכביש שלא אסע באותו זמן, כי אתה עצבני, שלא תכנס בי בטעות מרוב עצבים או תפעיל כנגדי אלימות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

https://www.youtube.com/watch?v=Lhsjit5xJksלא סטאטהאם אבל אוון (גם לא מייקל)

בסרט אלים וחביב.

הקטע עצמו אומר בערך הכל.

בתור נהג היברידי (רכב וגם דו״ג) הסכנה והעצבים מורגשים הרבה יותר כשאני על הדו״ג, צריך לשים לב לכל תזוזה קטנה של הגלגלים ברכב הי כדי להבין שהוא עומד לפנות (כמובן בלי לאותת), או לבלום בפתאומיות כי רכב לא מאותת מחליט לחתוך מהפקק שלו לנתיב שלי...

השרשור הזה הזכיר לי קטע מאחד הסרטים של ג׳יסון סטטהם שבו הוא עוצר ליד נהג שלא אותת מחטיף לו מכות תוך כדי שהוא שואל ״ קשה לך להזיז אצבע אחת למילימטר אחד כדי לאותת ?!״ אשמח אם מישהו ימצא את הקטע ויעלה אותו

עריכה אחרונה על ידי laviil

Peugeot  5008 2023 

פורסם

שיחקת אותה עם הוידאו וגם הדיוק בשמו של השחקן, ראיתי את זה לפני כ"כ הרבה שנים ועדיין- בכל פעם שמישהו לא מאותת לפני, בא לי להגיב כך בדיוק :)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...