Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשך שרשור. i10/i20?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פתחתי לפהי כמה ימים עזרה בבחירת הרכב. ונושא נוסף כדאיות קנייה מול יבואן/ליסינג. הכיוון היה i10. צדק מי שהגיב לגבי הi10 החדשה שהיא לא תהיה בחברות הליסינג. בדקתי מול אחת מחברות הליסינג ואכן אין את הi10 החדשה. לעומת זאת i20 עולה 84k כאשר התקציב שלי היה 80. בעוד תוספת של 4-5k אני מקבל רכב שהוא חזק יותר, מהיר יותר והחריגה לא כ"כ גבוהה מהתקציב שייעדתי לצורך הנושא. השאלה היא האם זה כדאי?

עריכה אחרונה על ידי sasiz
פורסם

לא מבין את ההגיון לקנות ב 84 את היונדאי ולא ב 79 את הסוניק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

את הסוניק אני בודק שבוע הבא. היה בפורום השכן סיקור נרחב של אחד המשתמשים שלא ממש החמיא לה, עוד לא שללתי אותה ואני אהיה חכם אחרי נסיעת המבחן. בכל מקרה, אני בינתיים מנסה לשלול(או שלא) אופציות אחרות.

ההגיון הוא שאם אתה יכול לקבל רכב טוב יותר, יציב, אחיזה טובה, למה לא? ונכון, 5 k לא באים ברגל, אבל עדיין, זה בטווח שלי והחריגה לא כזאת נוראית בעלות לעומת מה שאני אקבל

עריכה אחרונה על ידי sasiz
פורסם

יצא לי לנסוע על היונדאי,ממוצע מבחינת הנוחות,לצערי לא נסעתי על הסוניק לכן לא אוכל להשוות,אבל קח כמה דברים לטובת הסוניק.

תא מטען גדול יותר.

הרכב יותר זול.

אתה יד 1.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...