Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יש לי dooka למי שקצת מבין עניין כפפה מאוד איכותית מצמר כבשים, שכאמור מצריכה תחזוקה ובין היתר הברשה ,איך אתם מברישים את הכבשים שלכם עם איזה מברשת אביזר מסוים?

שיפוצים..

פורסם

אתה רציני יש כזאת כפפה שמצריכה הברשה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה עלותה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש לי שתי כפפות DOOKA. מעולם לא הברשתי אותן.

אני לא מתכוון לעשות דייטילינג לאביזרי דיטיילינג שלי, יש גבול!

מה גם שמעולם לא שמעתי שהכפפה הזו צריכה שיברישו אותה.

אגב אלו הוראות התחזוקה מהאתר של DOOKA:

To ensure your dooka wash pad or wheel mitt stays in great condition, treat it gently and follow these simple rules:

Rinse thoroughly after each use with luke warm water. Gently squeeze out and dry flat, not on a radiator.

You can machine wash your dooka wash products. We adivise that you use either a rinse cycle or a cool delicates wash and a gentle spin. You shouldn’t need detergents, If you do, ensure it is wool safe and non bio.

DO NOT USE BIOLOGICAL DETERGENTS OR CONDITIONERS.

DO NOT LEAVE IN A BAG. [your pad will rot]

DO NOT FEED AFTER MID NIGHT.

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם

כן היא כפפה שמצריכה תחזוקה ,וקראתי איפשהו שהיא צריכה הברשה פעם ב בגלל שהצמר מסתלסל אני אחפש את הפוסט הזה. המחיר הוא בהתאם לגודל לקחתי את הגדולה עלה לי 25 פאונד כולל משלוח.

שיפוצים..

• תוכן חדש...