Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2008 או מונדאו 2009 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם יש פעם מסויים במחיר לטובת המונדאו, אבל מלבד עניין זה, מה אתם אומרים ? יתרונות וחסרונות של האחד מול השני ?

תודה.

פורסם

רכב משפחתי, חזק, איכותי, עם סביבת נהג שתרגיש איכותית, לנסועה מועטת יחסית, מתאים להכיל 2 כיסאות ילדים, חשוב שיהיה אמין מאוד.

זהו בעיקרון.

פורסם

כן.

מה זה משנה איך מקטלגים את הרכב ?

זה ששני רכבים לא מקוטלגים אותו דבר אומר שאי אפשר לשקול אותם אחד מול השני ?

פורסם
כן.

בתור בעלים של מונדאו (הדור הקודם) , אני באופן אישי לא הייתי מתלבט ולוקח אותה. רכב מדהים מכל בחינה, אחזקה קצת יקרה אבל חוץ מזה עולם אחר.

פורסם (נערך)

כתבתי לך בהודעה פרטית, כניראה שלא הספקת לקרוא. ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי, זה יעזור לך להתכוונן על קטגוריה.

רכבים בקטגוריות שונות מיועדים לקהל יעד שונה ומה שטוב לאחד לא טוב לאחר.

זה כמו הריון- זה טוב או לא? תלוי למי. לאישה בת 25 שהתחתנה ורוצה להביא ילדים זה טוב, לאישה בת 35 שעברה המון טיפולי הפרייה זה מצויין, אבל לילדה בת 15 זה גרוע מאוד, הכל תלוי את מי שואלים.

כנ"ל לגביי רכב. אני בעלים של הונדה סיויק 2006 דור 8, כמו שאתה מחפש. הרכב מבחינת רכב משפחתי מעולה לצרכים שלי, חסכוני בדלק יחסית למשפחתיות, שקט, מאיץ היטב, מרווח, מתלים קצת קשים אבל לא משהו שמעיק, בינתיים אצלי כ- 30000 ק"מ וכמעט שנתיים וחוץ מדברים קטנים כמו מצבר וצמיגים (שזה בלאי טבעי) לא היתה לי שום בעיה ברכב.

המחירון מאוד יקר, אבל כמובן שהיום רכבים כמעט לא נמכרים במחיר מחירון. חיסרון נוסף הוא ציון של 4 כוכבי בטיחות ומה גם שלא בכל הדגמים יש 6 כריות אויר.

עריכה: הינה סיכום שערכתי לרכב לא מזמן.

בכל מקרה, כדאי לך לבדוק מה הדרישות שלך באמת מהרכב, כמה ק"מ תיסע בשנה, ועוד פרמטרים נוספים (כל אלו נמצאים במדריך).

בהצלחה,

איתמר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

החיסרון העיקרי של המונדאו (מעבר לגודל) זה התיאבון לדלק, אך בהתחשב בכך שהנסועה שלך מעטה אז אין מה להשוות את המונדאו לסיוויק, בעיקר אם מדובר בגירסת הטיטניום - המונדאו מכונית משמעותית טובה יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
כתבתי לך בהודעה פרטית, כניראה שלא הספקת לקרוא

ראיתי וקראתי, גם את ההודעה וכם כאן.

תודה לך ולכל המשיבים.

• תוכן חדש...