Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפורסטר 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון קצר

לאחר פניה הבוקר לשירות הלקוחות של סובארו חזר אלי מר פלג שביט מנהל שירות אזורי.

ביקשתי אישור לצמיגים קוד מהירות H. לאחר זמן קצר קיבלתי את האישור במייל (המקור ישלח בדואר).

ברצוני לציין את הטיפול המהיר והאדיב

פורסם

היי מוטי,

מנסיוני, מחלקת החלפים של יפנאוטו תהפוך עולמות על מנת להשיג לך את הצמיגים אם תפנה אליהם. הכי נוח דרך המוסך המרכזי 09-9611000.

או ישירות אליהם 09-9611018.

על מנת לקבל אישור לשינוי צמיגים, מידות או קוד מהירות/משקל יש לפנות למחלקת השירות של סובארו (כוכבית 6263) ולבקש אישור לשינוי.

אם השינוי אפשרי מבחינת היצרן, תקבל מכתב המאשר זאת מאת המנהל הטכני. יש לקחת בחשבון שלוקח כשבוע.

מקווה שהוספתי ועזרתי לך :)

פורסם

אייל שלום

הייתי בקשר עם סובארו בתחילת שבוע שעבר ובלשון המעטה לא הפכו עולמות, אלא הודיעו שאין במלאי ושאחפש צמיגים אחרים.

את האישור לשינוי קוד המהירות קיבלתי, וכמו שכתבתי השרות שקיבלתי ממר פלג שביט היה מעולה .

כרגע הרכב עדיין עומד במוסך מורשה שלכם שמנסה לעזור לי (הגיע על גרר תחילת שבוע שעבר).

אם יש ביכולתכם לעזור לי למצא את הצמיג המקורי גאולנדר G91 או את הגאולנדר A/T-S אודה לכם.

פורסם

צמיגים, מצבר ומגבים אלה דברים שאף פעם לא משתלם להחליף במוסכי היבואן. שתקבל הצעת מחיר על הצמיגים תבין למה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף לאחר שהרכב עמד כמעט חודש השגתי צמיגים המתאימים לרכב יוקוהמה גאולנדר G95 (נאלצתי לרכוש 4 צמיגים). לצערי כאשר מידות צמיג רכב לא נפוצות קיימת סבירות גבוהה להתקע ללא צמיגים ועם רכב עומד - עוד שיקול בקנית רכב. חבל שאין חוק במדינת ישראל המחייב יבואן לדאוג למלאי צמיגים תואמים לרכב.

את הצמיג שנישאר G91 אני כנראה אהפוך לרזרבי בגודל מלא. קבלתי הצעה לג'אנט ברזל בסך 350ש"ח. האם מהמחיר סביר?

ניסיתי לשנות את קוד המהירות במכון רישוי ונאמר לי שצריך להגיע למשרד הרישוי, האם הבוחן במכון הרישוי צדק או שכדאי לנסות במכון רישוי אחר?

• תוכן חדש...