Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב שימו

בנטאקשן של חברת נטויז'ן מוצע למכירה lanzer vibe 411

במחיר פתיחה מדהים של 1195 ש"ח!!!

לא כולל דמי משלוח של 47 שקל!!!

בסך הכל 1242 שקלים חדשים!!!

הספק שלהם למגברים היא חברת ברוקס.

האתר של החברה הוא

www.lanzar.co.il

ושם נחשו כמה עולה המגבר הזה????

1296 שקלים חדשים!

http://lanzar.co.il/details.asp?id=454&lead_id=&look=

בנטאקשן המחיר מחירון בלי בושה עומד על 3600 שקלים

עכשיו... אני יודע שתמיד מגזימים שם

ואני תמיד מוריד 1000 2000 שקל ממה שהם כותבים

אבל זאת שערורייה!!!!

מה אתם חושבים?

פורסם

אני חושב שזה נושא מאוד מאוד ידוע :)

ואני לא מבין למה אתה מתפלא, כתוב שמה בצורה ברורה שהמחיר שלהם יותר זול מהמחיר של ברוקס.

ראיתי גם מקרים קיצוניים יותר. :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב שהם לא כותבים אנחנו גנבים

לכל הקורבנות שלנו

אנחנו עובדים בין 7 ל5 לכל מי שרוצה לתבוע אותנו על פרסום שיקרי או משהו כזה

פורסם

אתה לא יכול לקבוע שזה פירסום שיקרי, אתה לא יכול להחליט מה מחיר המחירון ..

והם אומרים לך בצורה בוטה , אין להסתמך על המחיר וצריך לעשות סקר שוק. (לפחות קראתי זאת פעם אחת)

ובהקשר למה ההודעה הזאתי שלך ? מי כותב "אנחנו גנבים" .. ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא מבין מה אתה כל כך מופתע,כבר דיברו פה השבוע על מכרזים ועל כל הענין הזה שצריך להיזהר ממכירות פומביות שליפעמים הם כותבים על מוצר מסויים מחיר פתיחה שזה המחיר שלו. פשוט צריך להיזהר ממכרזים לפני שנכנסים למכירות כאלה לבדוק מחירים במקומות אחרים. הם בעצמם אפילו כותבים לך שמומלץ לבדוק את המחירים של המוצרים לפני קנייה. זה החלק הדבילי פה,מי יקנה מהם אחרי שיגלה שהמחיר ההתחלתי במכירה זה המחיר הרגיל של המוצר

פורסם

זאת לא הסיבה היחידה

יש המון סיבות, הסיבה העיקרית

שיש כללים שונים בין המכרזים, ובן אדם שבא מידע במכרז אחד, יכול ליפול במכרז אחר , אם לא השקיע זמן לקרוא את האותיות הקטנות..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה לא כזה הפתיע אותי שזה המחירים

אבל מרתיח אותי שזה קורה ככה

רק בארץ זה יכול להיות שעושים מחיר פתיחה בטח בחלק מהמוצרים יותר גבוה מהמחיר המקורי.

זה כל כך מעצבן.

• תוכן חדש...