Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש פיונר 2550bt ויש לי מספר שאלות:

1. יש לי קורולה 2009 GLI עם שליטה מההגה רציתי לדעת איזה מתאם הכי טוב לחבר על מנת שהשליטה מההגה תעבוד באופן מלא.

2. יש עברית במכשיר?

3. יש רדיו מובנה? כלומר ניתן לקלוט תדרי FM מהמהכשיר?

4. היכן ניתן להשיג את הכבל הרצוי לחיבור של האייפון במחיר שפוי? והאם אחרי ההתקנה יהיה אפשר לחבר אותו באופן פשוט או שעדיין צריך לפרק את הכל? ראיתי באייבי את הכבל שצריך ו הוא עולה 30₪ האם זה מספיק? וגם ראיתי שאין לו את הפלסטיק השחור הקטן עם החוט שיוצא כמו המקורי האם זה הכרחי שיהיה?

5. ברצוני לחבר למערכת גם מצלמת רוורס איזו מצלמה תתאים למערכת? וחשבתי להזמין אותה מאייבי אז אשמח לכמה הצעות.

אשמח לעוד דעות על המכשיר המלצות וכדומה... תודה רבה לכולם.

פורסם

לידיעתך הדגם החדש ביותר הוא Pioneer AVHX2650BT

1.ישנם מתאמים של AXXESS או של PAC יש כאלו יעודיים לפיוניר ויש כאלו אוניברסאליים

מה יותר טוב תלוי בהתאמה לסוג המכשיר וסוג הרכב ומומלץ להתיעץ עם מתקין בעל ניסיון בדברים האלו.

2.אם אני לא טועה יש תמיכה בעברית רק במכשירים שיובאו ע"י היבואן הרשמי עוזי רדיו ,תברר את העניין.

3.כן אם אתה קונה בארץ ,אבל אם אתה מביא אותו מארה"ב ביבוא אישי אז לא.

4.ישנם מספר כבלים שונים בהתאם למכשיר שיש לך וסוג השימוש

ראה כאן :

http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_cats&op=view&cs=38

5.יש המון אופציות איזה סוג מצלמה אתה מחפש ומה התקציב.?

פורסם

1. האם תוכל לברר לי איזה מתאם הכי מתאים לקורולה 2009 gli ? אני אשמח מאוד!

2. ראיתי שאם בקופסא מסומן מס' 2 בתחתית אז המכשיר תומך בעברית האם זה נכון?

3. סבבה תודה לך.

4.CD-IU201S זה הכבל שאני צריך... האם מאיביי ב30₪ כבל יעשה את העבודה? או שעדיף לקנות מקורי?

5. מצלמת רוורס שתביא תמונה טובה ורחבה. אני לא מכיר מצלמות.. קיבלתי הצעה על מצלמת רוורס ב 300₪ המתקין טוען שהיא טובה.

תודה על התגובה מחכה לעוד תשובות.

• תוכן חדש...