Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס רישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אתמול רכב שהטסט שלו מיסתיים ב18.8.14 ,בעל הרכב איבד את הרישיון לחידוש.איך אוכל להוציא/לקבל רישיון חדש (עם האגרת רישוי לתשלום)משרד הרישיוי אמור לישלוח לי חדש?אפשר להוציא בסופר פארם ?אשמח להכוונה תודה.

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

אם הרישיון לא שולם. אפשר לשלם בסופר פארם - ואז תקבל רישיון חדש. חובה לשלם עם כרטיס אשראי של בעל הרכב.

אפשר לפנות למשרד הרישוי במוקד הקולי ולהזמין רישיון חדש ואז יישלחו או לחילופין לגשת אליהם.

פורסם

אחלה,שאלה אחרת,אם אני כיביכול משלם את האגרה דרך המחשב ,אז ישלח לי רישיון חדש משולם כבר ,סורי על השאלות קידבק אני לא שוחה בתחום.

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

אם אתה משלם דרך המחשב (בלי הכביכול), אז הרשיון החדש מגיע בדואר משולם, תוך שבוע בערך (תשריין שבועיים שלא תיתקע).

רק תוודא שההעברת הבעלות כבר מעודכנת, כי הרשיון יישלח לכתובת של בעל הרכב הרשום.

פורסם

אני שילמתי לאחרונה (חודש קודם) באתר, הרשיון בושש לבוא מעל שבועיים, צלצלתי ושלחו שוב.

כעבור שבוע הגיע עוד רשיון משולם, יחד עם הרשיון המקורי (דרישה לתשלום).

*התשלום באינטרנט בוצע מעל חודשיים לפני מועד פקיעת הרשיון.

ואני לא באמת יודע אם השליחה התעכבה או קבלת הדואר (ד. ישראל)

• תוכן חדש...