Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים יקרים, אתמול נסעתי בבוקר לכיוון הבסיס, כשהגעתי הורדתי את משענת הגב שמורכב עליה המונובלוק כדי להוריד עוד טיפה מהגיין, כשנעלתי את הרכב שכחתי לסגור חזרה את המושב, לא יודע אם זה קשור אבל בכל זאת רשמתי הכל, כשחזרתי לרכב לאחר כ8-9 שעות נכנסתי לרכבהנעתי אותו ואין לי פתאום מוזיקה, הלכתי למגברים ואני רואה שהם לא דולקים, יש לי מד מפצל מתח עם מד מתח עליו והוא הראה לי 0.0 ומהבהב, קודם כל איך יכול להיות שהוא נותן לי חיווי של 0v כי הרי הוא צריך מתח כלשהו כדי לפעול, מה הבעיה יכולה להיות, דרך אגב עד עכשיו היא לא עובדת , היא חזרה ל3 דק שהפסיקה שוב, וב3 דק האלה דיברתי בדיבורית כך שהיא בכלל לא התאמצה או משהו.

תודה רבה לעוזרים!.. לילה טוב

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

תבדוק את חיווט המתח שלך באזור המשענת בה נגעת - תוודא היטב שאין לך שם חיבורים רופפים.

תבדוק את מצב הפיוזים של חיווט המתח שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...