Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה חדשה - ב.מ.וו 316 1985

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שהשנה הייתה 1997, אני הייתי בחטמ"ז לבנון והרכב חנה בעגל חי"ר רוב הזמן

עגל חי"ר ???? מאיפה הבאת את זה עכשיו.

כולם מעלים זכרונות על הבימר , אתה מעלה לי על הכניסות לריחן ועיישיה ברכינה...

פורסם

תתחדש !

אין דבר כזה "מרכב קופה" בב.מ.וו E21 ו E30.

ה E30, בניגוד לקודמתה שנמכרה רק במרכב 2 דלתות, שלמעשה כלל לא הזכיר קופה, נמכרה גם במרכב 4 דלתות ששיפרה את השימושיות.

בשנים האלו יובאו מכוניות ב.מ.וו על ידי ראסקר, שהציעה אפשרות לרכוש את מרבית האופציות אותן הציעו המכוניות.

בכל מקרה, ובשל שיקולי מיסוי, הנעילה המרכזית והחלונות החשמליים הותקנו בארץ.

ל 316 1.8 יש מנוע בעל הספק של 90 כ"ס מוזן מאייד פירבורג אלקטרוני, ותיבת הילוכים ידנית בת 5 מהירויות או אוטומטית 4 מהירויות מתוצרת ZF.

בשנת 88' הוחלף מנוע ה 318I במנוע חדש שנקרא M40, ושנה לאחר מכן גם דגם ה 316I קיבל את המנוע הנ"ל, כך שהחל מ 89' ב.מ.וו לא הציעו עוד מכוניות בעלות מאייד.

תזכר כמכונית איכותית ודי מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בשנת 88' הוחלף מנוע ה 318I במנוע חדש שנקרא M40, ושנה לאחר מכן גם דגם ה 316I קיבל את המנוע הנ"ל, כך שהחל מ 89' ב.מ.וו לא הציעו עוד מכוניות בעלות מאייד.

תזכר כמכונית איכותית ודי מהנה לנהיגה.

הייתה לי 316I שנת 89 שרכשה אצל טוב-גל. אני חושב שהם היו יבואנים בזמנו. ואם זכרוני לא מטעני היה לה 3 הילוכים בגיר אוטומטי.

פורסם
תתחדש ותהנה! הרכב נראה חיצונית יפה מאוד !

איכשהו - הג'אנטים נראים לא קשורים בכלל לרכב, לפחות לטעמי (עדיפים כבר הג'אנטים הברזלים הרגילים).

קניתי אותה ככה ואני חושב כמוך, מת להעיף אותם. היו לי גאנטים מקוריים אבל במצב ממש רע. אני מאמין שאחליף אותם בשלב כלשהו.

פורסם

טוב גל היה סוכן משנה, בסוף 90' ראסקר פשטה רגל.

החל משנת 84' קיבלה ה E30 תיבה אוטומטית בת 4 מהירויות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לפות"ש - תתחדש ותהנה. אפשר לשאול כמה עלתה ומה יש בה? (תוספות, מזגן, וכו')

לחן - תמיד כיף לשמוע עוד ועוד מידע :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...