Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo Vs MiTo

Gil23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום, אני צריך את עזרתכם בהתלבטות קשה

אני מחפש את הרכב הראשון שלי וכרגע אחרי סקירת שוק רחבה האופציות הצטמצמו ל3

VW - Polo מנוע 1.2 90 כ"ס

AR - MiTo twinair מנוע 0.9 105 כ"ס

יש פה כמה גורמים שיש לקחת בשקלול:

1. הפולו האוטומטית מגיעה למחיר של 111K (לאחר הנחה)

2. הפולו הידנית מגיעה ל93 K (לאחר הנחה)

3. המיטו הידנית מגיעה ל115K (לאחר הנחה)

4.בהתחלה, התקציב שלי היה 100K וכלל לא התעניינתי ברכב ידני (פחות משך אותי ופחדתי שאני אתבאס על זה כאשר אני אסע בעיר כמו ירושלים או בצפון {איפה שאני משרת} )

5. לאחר שראיתי את המיטו והתאהבתי בה הבנתי שיש מקום לפשרה ואולי באמת כדאי ללכת על רכב ספורטיבי עם גיר ידני

6. את אותו דבר אני לא חושב על הפולו - אני מעדיף לקחת את הפולו הDSG אבל זה כבר מתקרב לטווח מחיר של המיטו

7. איזה נסיעות אני אבצע? גם נסיעות ארוכות לצפון מהמרכז וגם נסיעות בעיר (תל אביב)

8. אני אוהב לנהוג, אני אוהב מהירות ואוהב להרגיש כוח ולכן שאני מחפש את הרכב המתאים אני לא מסתכל רק על עגלה שתיקח אותי ממקום למקום אלא גם על משהו שאני יהנה בו - בכל זאת זה לא מעט כסף

9. בשחרור (עוד שנה ו8 כנראה שאטוס לחו"ל לחצי שנה או יותר, ומצב זה או שאמכור את הרכב או שאשאיר אותו נעול במוסך והוא יהיה לי אח"כ לעבודה/אוניברסיטה

10. וכאן מגיע הנושא שאני פחות בקיא בו - מה יהיה יותר קל למכור (כן, כבר חושב על למכור לפני שקניתי :?)

אשמח אם תכוונו אותי למוצר שמשלב את שלושת הפרמטרים:

1. רכב מהנה

2. הפסד מזערי של כסף

3. עונה על צרכי הנהיגה

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Gil23
פורסם

הייתי באותה התלבטות , אין ספק שהמיטו נראית פצצה , פשוט מושכת עניים בכל מקום

כשאני קניתי לא היה את המנוע 3 ציל' לאלפא אלא רק 135 כ"ס 1.4 והיא הייתה יקרה , יקרה מאד ולא שווה את המחיר

קניתי לבסוף פולו 1.2 105 כ"ס , אוטו זריז , מאיץ מהר , נראה אחלה לדעתי ואני מבסוט

פורסם

ב 115 יש לך סיאט לאון, 3 דלתות אומנם אבל עם כל האבזור האפשרי ( FULL LED , גג נפתח , מולטימדיה וכו'.. ) לא בא בחשבון ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

רנו קליאו 1.2 טורבו תהיה זריזה ומאובזרת יותר מהפולו. היא גם תתן לך הרבה יותר מאותה הרגשת "כוח ומהירות" שאתה מחפש.

אף אחת מכל המכוניות האלו, כולל המיטו, אינה מכונית ספורטיבית.

2. הפסד מזערי של כסף

קשה מאוד לדעת מי המכוניות יהיה קל יותר למכור בסוף התקופה. במצב השוק היום אתה הולך להפסיד די הרבה כסף, לא משנה איזה מכונית תרכוש. אם אתה מתכוון לנהוג בה הרבה מירושלים לצפון וגם לטייל בה ברחבי הארץ כל סופ"ש, אז בכלל שיהיה לך ברור שיהיה לך קשה למכור אותה (בנוסף - הרבה קונים ירתעו שיראו שהבעלים של הרכב בן 20, יש לכך כמה סיבות טובות).

פורסם

בביקור באולם התצוגה לא הרגשתי שהפולו איכותית במיוחד. המושבים נוקשים ומאוד לא נעימים. הפלסטיק, למעט החלק העליון של הדשבורד, מרגיש זול ופשוט, המושב האחורי בכלל לא נוח וגם די קלסטרופובי. האבזור אמנם שופר מהדגם הקודם, אבל עדיין נשאר מועט. חוץ ממערכת מולטימדיה מקורית (שלא ניתן להוסיף אליה מצלמת רוורס או ניווט, גם לא בתשלום) אני לא רואה משהו שמצדיק תוספת מחיר של כמעט 20,000 ש"ח על הפיאסטה שברוב התחומים נותנת תמורה דומה או גבוהה יותר.

את המיטו אני לא מכיר, אבל הגרסה במחיר שציינת היא לא 'ספורטיבית'.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

התחלתה יפה באהבה , ( וב אלפא יש את התשוקה לדבר )

ואח"כ הרסתה הכל עם סגירת האהבה במחשכים ,, :lol:( סגירה במוסך )

במצב הזה , - לרכב חדש יש ירידת ערך גדולה וחבל לא להנות ממנו .

הייתי קונה רכב פרקטי ולא חדש , ב 30,000 ש"ח לתקופה קצרה .

וכאשר הייתי חוזר , קונה רכב חדש -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין מן גנב לי את המילים מהפה

אתה צריך לקנות רכב שכבר סיים את ירידת הערך הדרסטית שלו ואז למכור אותו כשתרצה לטוס

חפש רכב שיעניין אותך משנתון 2010 ותחסוך לעצמך באסה של ירידת ערך בסביבותה 30,000

פורסם

לפי מה שאני מבין אם אני לא לפחות שנתיים עם רכב יד ראשונה אז זה ממש לא משתלם

האם יש לכם הצעות לרכב יד שנייה שעונה על הצרכים?

ונניח ואני הולך עד יד ראשונה ונותן לה לצבור אבק בזמן שאני לא בארץ (וגם תאבד ערך בזמן זה) אבל שאחזור לארץ יהיה לי רכב, לא משתלם?

פורסם

מבחינה כלכלית באמת הכי כדאי לך לקנות רכב משומש ולמכור אותו כשאתה טס לחו״ל.

מבחינת הבחירה בין השתיים, מדובר בעיקר בעיניין של טעם אישי. המיטו יותר מעוצבת וייחודית. הפולו יותר סולידית.

זה גם נכון שהקליאו והפיאסטה יותר משתלמות משתיהן.

emotion of motion

• תוכן חדש...