Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתון 2011, בנזין כמובן

הגיר אותו גיר?

הבנתי שהTSI מהיר יותר ואולי גם חסכוני יותר, אבל עד כמה זה משמעותי?

האם ידועה בעיה כלשהי בtsi?

פורסם

הנושא של הגירים והמנועי TSI בפורום נטחן עד דק מאוד, חיפוש יעלה המון תוצאות בנושא.

אבל בקצרה, כן הגיר אותו גיר DSG עם 7 הילוכים (הבעייתי יותר לפי מה שהבנתי מDSG6)

1.4TSI הרבה יותר מהיר מ1.6 הרגיל, אפילו הגרסה החלשה עם 122 כ"ס תרגיש חזקה יותר מה1.6 משום שיש יותר מומנט שמתקבל בסל"ד נמוך, מה שגורם לתאוצות כיפיות.

הצעה שלי, קח למבחן את 2 הגרסאות.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

לי יש את הג'טה 1.2TSI ואפילו הוא מספיק חזק, ולא קורה מצב שחסר כוח בשום מצב

בהשוואה למזדה 3 1.6 שהייתה לי לפני זה הוא יותר חסכוני ומרגיש הרבה יותר חזק ופחות מתאמץ

בכללי ממליץ לך לא ללכת על הג'טה, האיכות של התא נוסעים לא ברמה ואחרי כשנה שאני עם הרכב יש הרבה חריקות ורעשים שלא היו במזדה שהייתה לי אפילו אחרי 3 שנים(לצערי נגנבה, מצטער שלא קניתי עוד מזדה...)

פורסם

קודם כל ואם כבר - האיכות של תא הנוסעים בג'טה הוא יותר טוב ממרבית המכוניות בסיגמנט, גם באיכות החומרים וגם באיכות ההרכבה (ואם לך יש רעשים - כנראה שמישהו התעלל בפלסטיקה - התקנות / פירוקים לא מקצועיות של אבזור וכיו"ב). אני מדבר על נסיון של כ-5 שנים והרכב (שלי לפחות) אינו מקרקש.

מנוע 1.4 יסחב את הרכב הרבה יותר טוב מה-1.6 זה בטוח.

לגבי האמינות - לא בטוח , כלומר 1.6 יהיה אמין יותר מה-1.4TSI (זה מה שגורם במקרה זה עודף טכנולוגיה...).

לגבי הגירים - יש "בעייתיות מסויימת" ב-DSG ותוכל למצוא חומר רב בפורום.

בשנתון שאתה מחפש, אני מניח שהרוב תהיינה עם גיר DSG (בשני המנועים), עם חריגים פה ושם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אוקיי על DSG7 הבנתי את הבעייתיות, מה שכן לא ברור אם ההחלפת מצמדים ושאר הנפצות באמת פותרת את הבעיה לגמרי או שעדיין הם מגששים באפילה לגבי פתרון יעיל?

בקשר לTSI אם אני מבין נכון ישנה בעייתיות בשרשרת התזמון (בד"כ) בשילוב עם גיר DSG?

כי לא כל כך מצאתי מידע על זה

פורסם

punk119 התכוון לדור הנוכחי של הג'טה שבאמת הציג ירידה מסוימת באיכות החומרים ואיכות ההרכבה בתא הנוסעים.

הדגם הקודם היה יותר טוב בתחום הזה, גם בבידוד רעשים - לפחות מהרגשה שלי.

פורסם

בבידוד רעשים - לטעמי הרכב לא הצטיין גם בדור הקודם.

לגבי איכות החומרים - אינני יודע אם היתה ירידה. אני רק יכול לתאר כנראה, איך זה אצלי.

לפות"ש - למה אתה נעול דווקא על הרכב הזה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

רכב נוח, מרווח, סך הכל אמין [מלבד הגיר הבעייתי שבאחריות 5 שנים]

קראתי בעוד כמה מקומות שהTSI עם הDSG7 רגיש הרבה יותר (שרשרת טיימינג שנקרעת וכו'), מקרים בודדים או שאכן המנוע הנ"ל עם הגיר הנ"ל הוא על זמן שאול?

• תוכן חדש...