Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתפלא , מניסיוני מכסה מנוע (ובגאז' ברכב סדאן) זה האיזור הכי פגוע ברכב והכי נראה לעין(סווירילים) מבחינת זווית השמש.

ברוב המיקרים שעבדתי על הרכבים מכסה מנוע דרש 2 עד 3 מעברים של פוליש גס , והיו מיקרים של 4 מעברים במקומות נקודתיים.

קח בחשבון שמכסה מנוע אתה מחלק לשישה חלקים , כל חלק לוקח לו כ 6-7 דקות ואחרי כל חלק אתה מנגב שאריות פוליש מהפח , בודק תחת התאורה את התוצאה מכמה זוויות , מנקה את הפד ומכין אותו לחלק הבא.

אז כן , מינימום שעה וחצי למכסה מנוע.

מבין אותך, אני מניח שברכב בו הצבע עם הרבה פגמים אכן תידרש עבודה יסודית וארוכה יותר.

אצלי ברכב ביצוע הפוליש לקח כ-20 דקות אבל הצבע היה יחסית במצב מצויין (רק סווירלים) ולא נדרשתי לחזרות רבות על כל תא שטח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
וואו תשמע ממש החזרת את החיים לרכב.

היו הרבה מאוד סווירלים על הרכב לפני התהליך, וזה נראה הבדל ממש של שמיים וארץ לאחר הטיפול הכולל.

עשית עבודה יוצאת מן הכלל, ממש כל חלק נראה מושלם ואפילו יותר.

אני ממש נהנה לראות פרוייקטים שאנשים מפרסמים פה, ונהנה מיום ליום יותר ויותר מהפורום הזה שחוזר לחיים.

אני פונה אליך ולעוד אחרים כאן בפורום, אנא מכם המשיכו לפרסם פרוייקטים זה רק משבח את הפורום ועושה עוד משהו קטן טוב למבצעי הפרויקט.

אז לא נותר לי אלא להגיד, שאפו על הפרויקט המדהים הזה!

אפשר רק לדעת את הדגם הספציפי של המכונה, כמה עלתה ומאיפה נרכשה?

תודה רבה :)

תודה רבה , אחי רכש את המכונה בארצות הברית לפני חצי שנה בערך אין לי מושג בכמה

C200k W204 & C180k W203 coupe

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עבודה יפה מאוד, כיף לראות את התוצאות אחרי השקעה אישית שלך.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...