Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ווינדוס 8 כמ"ה טובה יותר מ-7, מהירה יותר, יעילה יותר, אבטחתית יותר.

עם זאת כאחד שמשתמש בה במחשב נייד יום יום, היא פחות נוחה מ-7 ולו רק בגלל החוסר בהתחל.

יש לציין כי לא ניסיתי אף אחת מהתוכנות שמחליפה את ההתחל הקיים בהתחל של ווינדוס 7.

עריכה:

וסתם עדכון בנושא השרשור.

אני החלפתי בסוף ל- logitech m560 בינתיים נחמד.

מה שכן שמתי לב שנהיה פחות ופחות מבחר לעכברים האלה, יותר ויותר עכברים הופכים להיות "עכברי טאצ' ". לא רוצה את זה מ-2 סיבות:

1. זה עוד משהו שיכול להתקלקל

2. מה הקטע? אני רוצה לשמוע קליק...למה להציק עם חידושים טכנולוגיים שלא משפרים את חיינו בכלום ? אני רגיל לשמוע קליק!

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם עכבר טאצ' אתה יוכל לבצע פעולות (מחוות) שעם עכבר רגיל לא ניתן.

לי יש את ה M510

http://www.amazon.com/Logitech-910-001822-M510-Wireless-Mouse/dp/B003NR57BY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1405066249&sr=8-1&keywords=m510

שנקנה מאמזון ב24$ כולל משלוח.

הסיבה שקניתי אותו הוא הריבוי כפתורים שיש עליו. עובד איתו חודשיים והוא פשוט מעולה.

פורסם

זה נראה עכבר שעדיין יש לו "קליקים" והטאצ' רק במיקום מסויים.

אבל יש המון עכברים שגם הלחיצה עליהם היא טאצ'.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

עכבר TOUCH נוח לעבודה אולי, לפעילות כללית כגון גם הפעלת משחקים מדי פעם זה לא נוח ודיי מפריע, השתמשתי באחד כזה בעבר של מייקרוסופט (הקעור ההוא) וגם בשל אפל, מגניב אבל לא תמיד פרקטי בשבילי

לבסוף סגרתי על ה G700S במחיר של 70$ בסה"כ..נקווה שלו לא יהיו את התקלות המוזרות האלו.

נ.ב - ל MX518 יש תחליף ראוי? הכבל שלו תמיד נדפק, כבר הספקתי להחליף 3 כאלו

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

^בהחלט - המחליף שלו (G400) או המחליף של המחליף (G400S). לשניהם צורה זהה ל- MX518 אך החיישנים שלהם חדשים ומדוייקים יותר.

עריכה - העכבר הזה אצלי כבר כ-4 שנים (חמסה חמסה). איך בדיוק אתה מצליח להרוס את הכבל שלו?

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

אז קניתי את ה G700 אז אני מתאר לעצמי שזה עדיף על ה 400 (לא ניסיתי אף פעם פשוט ביקשתי מחו"ל).

לגבי ה MX518 - אין לי מושג, יש לי אחד חדש בארון שהשתמשתי בו כמה פעמים והוא עבד בסדר לתקופה קצרה, אבל חיברתי למחשב לפני כמה ימים ואני מקבל התראה בצהוב שההתקן שחובר אינו תקין והוא MAILFUNCTION, מדי פעם עובד ואז מקפיץ חזרה את ההודעה הזו, אני לא יודע אם זו בעייה תוכנתית אבל עשיתי הסרה והתקנה מחדש של דרייברים ולפעמים הוא פשוט לא מזהה את העכבר דרך התוכנה עצמה.

העכבר עצמו חדש לחלוטין, פתחתי אותו איזה שנה אחרי שקניתי אז אין אחריות כבר. והכל עושה רושם שתקין לחלוטין לא נפל ולא נמשך..לא ידוע לי איך זה. (יש אור בתחתית העכבר).

או שאולי עצם זה שמותקנים אצלי 2 עכברים של LOGITECH גורם ל"התנגשות" שמכשילה את הפעלת ה 518?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...