Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, זה.

אבל חברים, אני לא מתלונן על בעיות (או לפחות, הן לא מפריעות לי), בעוד שלפותה"ש עוד לא ברור אם הבעיה שבשמה נפתח השרשור נפתרה.

פורסם
אתה עובד עם סוללות רגילות או נטענות?

העכברים האלו מיועדים לסוללות רגילות.

סוללות נטענות לא מחזיקות זמן רב ויתכן שיובילו לבעיות מוזרות.

יצא לי לרכוש כמה עכברים מדגמים שונים של מייקרוסופט, עד כה ללא שום בעיות.

אם אין קשר לסוללות, ממליץ לך לקנות עכבר שלהם, או אפילו בכמעט אותו המחיר סט של מקלדת ועכבר אם יש לך מקלדת חוטית.

נטענות. העכבר הגיע עם נטענת שהיא ממש לא להיט, אז היא הוחלפה לנטענת יותר טובה. הבעייה חוזרת על עצמה גם כשיש בפנים סוללה רגילה (לא נטענת).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כן, זה.

אבל חברים, אני לא מתלונן על בעיות (או לפחות, הן לא מפריעות לי), בעוד שלפותה"ש עוד לא ברור אם הבעיה שבשמה נפתח השרשור נפתרה.

אכן כן, הייתי צריך להרחיק את החיישן USB לצד השני של הלפטופ כדי שהבעיות יפסיקו, כנראה שהחיבור ליד משדר ראוטר גרמו ללאגים המעצבנים הנ"ל

אגב אף פעם לא נתקלתי בזה, אין בידוד במחשבים ניידים?

המחשב מדגם y510p של לנובו

ואני משתמש בסוללות נטענות מלאות

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מהמעט שאני יודע לגבי גלי רדיו, בידוד כהגדרתך לא יעזור.

תיתכן הפרעה בכיוונים מסויימים ובמרחקים מסויימים.

אורך גל של תדר 2.4Ghz הוא בערך 12-13 ס"מ, כך שכנראה התזוזה הקטנה של הדונגל במקרה זה הספיקה כדי לנטרל את ההפרעות.

אגב, יכול להיות ששינוי הערוץ של הראוטר היה פותר את הבעיה גם כן.

אגב 2, יש הרבה מידע ברשת על הפרעות בין WIFI ל-BT שחולקים את אותו טווח תדרים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

לשנות ערוץ ראוטר אני לא כל כך יודע, היות והחיבור שיש אצלי הוא "מחזק" קליטה שמתחבר לבעל הדירה (נותן לי אינטרנט כלול בתשלום שכ"ד) - אני משתמש בכבל מאריך USB 3 מטר כדי שהמחזק יהיה באיזור עם קליטה.

פשוט העברתי את החיבור של העכבר לצד הימני של המחשב, בעוד שהצד השמאלי מתחבר לראוטר ושאר ירקות ואז זה פסק (לבנתיים)

נ.ב סתם נקודה שאני רוצה להוסיף

אני השתמשתי תמיד בעכברים איכותיים, הקודם הוא MX518 שבכל פעם, מחזיר נשמתו לבורא לאחר שנה שנתיים, יש אצלי אחד חדש שכנראה החיבור שלו נהרס, או שהוא פשוט אינו מגיב כשיש עוד עכבר לוג'יטק בסביבה, אני מחבר אותו ל USB הוא עובד לשניה ומפסיק בגלל MAILFUNCTION או משהו כזה למרות שהאור של העכבר עדיין דולק, שזה מוזר כי החוט לא עקום וחדש לגמרי - פתחתי אותו אחרי שהוא שנה אצלי אז האחריות הלכה. אולי זו בעיית תוכנה ב WINDOWS 8,1 אני מקווה.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
מהמעט שאני יודע לגבי גלי רדיו, בידוד כהגדרתך לא יעזור.

תיתכן הפרעה בכיוונים מסויימים ובמרחקים מסויימים.

אורך גל של תדר 2.4Ghz הוא בערך 12-13 ס"מ, כך שכנראה התזוזה הקטנה של הדונגל במקרה זה הספיקה כדי לנטרל את ההפרעות.

אגב, יכול להיות ששינוי הערוץ של הראוטר היה פותר את הבעיה גם כן.

אגב 2, יש הרבה מידע ברשת על הפרעות בין WIFI ל-BT שחולקים את אותו טווח תדרים.

ברגע שהנייד מנצל את מלוא רוחב הפס של הWIFI, נהיה בלתי אפשרי להשתמש בעכבר. ההרגשה היא כאילו אני מחובר בRDP למחשב אחר עם חיבור אינטרנט איטי והעכבר זז בדיליי.

היתרון בעכבר הזה הוא שהוא לא תופס לך חיבור USB.

פורסם

לא הבנתי כל כך את הקשר להודעה שלי.

ונכון שתאורטית אין צורך במחבר USB, אבל נדמה לי שאמרתי קודם שבמחשב הנוכחי שלי אין BT מובנה ולכן כן מחובר אצלי דונגל לאחד מחיבורי ה-USB.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לי יש בעייה אחרת: עכבר של מיקרושמוק, lasermouse 8000. מדי פעם הוא פשוט קופא לכמה שניות. ניסיתי להעביר את המקלט למקום אחר, אבל זה עדיין קורה. יש למישהו רעיון? תודה.

זה סוללות. לא מבין מה הטעם בעכבר אלחוטי עם סוללות, עכבר חוטי זה הכי טוב. כל עכבר אלחוטי שיצא לי לעבוד איתו עשה LAG, לפעמים זה היה מציק במיוחד ולפעמים היה מינורי, אבל זה היה.

מבחינת נוחות זה אותו הדבר. יש לי עכבר חוטי ללפטופ של לוג'יטק, עם חוט שמתקפל בקפיץ לתוך העכבר והוא מעולה לעבודה על כל משטח. אני משרטט שעות עם זה ואף פעם לא יצא לי לזרוק את העכבר על הרצפה בעצבים, כמו עם חבריו האלחוטיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מבין מה הטעם בלעבוד עם עכבר חוטי, כל הזמן החוט מעצבן אותך, נתפס בדברים על השולחן ומציק.

כל אחד מחפש משהו אחר, אני לא יכול לעבוד עם עכבר חוטי כי זה משגע אותי. אני לא מרגיש לאג בעכבר אלחוטי למעט הקטע המעצבן של הקפיאה המזדמנת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נו, הקפיאה הזאת זה לאג וזה המקור לעצבים. אם זה מחשב שולחני, איפה יש לחוט להסתבך כבר?

היה לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט וזה היה סיוט, כל פעם שצריך לשבת כמה שעות במחשב זה היה כמו בסצנה עם היטלר ב"הנפילה".

זה הכל בגלל הסוללות, והדברים האלה טוחנים סוללות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם זה מחשב שולחני, איפה יש לחוט להסתבך כבר?

בדבר הזה, שיש על השולחן, חם למגע וכשהוא נופל בגלל החוט של העכבר הולכים ועושים כוס קפה חדשה. :lol:

בין היתר. השולחן שלי לא הכי פנוי בעולם, תוסיף על זה את העובדה שאני שמאלי מה שהופך את הלוגיסטיקה של כבל למסובכת הרבה יותר.

הדברים האלה טוחנים סוללות.

אז מה? יש מטען ייעודי, רואה סרט ומניח את העכברוש במטען שיצבור כוחות. ממש לא מטריד אותי.

וזה לא לאג. היה לי פעם עכברוש עם לאג. אני מזיז את העכבר, אתה יכול להתחיל לספור עד 4 בערך, והסמן היה זז. זה נראה כמו קסם! סמן של עכבר שזז על המסך! הרבה אחרי שעזבתי את העכבר!!! כמובן שזרקתי את הנבלה לפח הקרוב.

פורסם

אם מדובר במחשב נייד ולמחשב נייד כמובן שיש חיבור BT מובנה, האם אפשרי להשתמש בו כקולט עכבר במקום בחיבור ה USB ?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...